Főoldal » Könyvajánló…

Könyvajánló…

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Francoise Maitre: Az olívaolaj titkai

Ennek a kis útmutatónak a segítségével fedezze fel ön is az olívaolaj áldásos hatásait, használja fel a különböző tanácsokat, ötleteket. Vesse be őket a ráncok és a száraz bőr elleni harcban, erősítse velük haját és körmeit.

Rachel Frély: A levendula titkai

A könyv első része a levendula kultúrtörténetével, vegyi összetételével, élettani hatásaival és alkalmazásaival foglalkozik. A második rész olyan recepteket tartalmaz, amelyek egyszerűek, olcsók és egészségesek.

Élisabeth Andréani: A méz titkai

A könyv első része a méz kultúrtörténetével, vegyi összetételével, élettani hatásaival és alkalmazásaival foglalkozik. Megismerjük a méz változatait és származékait: a méhpempőt, a propoliszt, a pollent és a viaszt. A második rész olyan recepteket tartalmaz, amelyek egyszerűek, olcsók és egészségesek.

 Rachel Frély: A csalán titkai

Ez a kis útmutató a lehetséges felhasználás számos példáját kínálja a gyógyászat, a szépségápolás, a gasztronómia területén.

Marie-Noëlle Pichard: A citrom titkai

A könyv első része a citrom kultúrtörténetével, vegyi összetételével, élettani hatásaival és alkalmazásaival foglalkozik. A második rész olyan recepteket tartalmaz, amelyek egyszerűek, olcsók és egészségesek.

Bernard Montelh: A fokhagyma titkai

Ebből a kis útmutatóból számos természetes módszert tanulhatunk, amelyekkel például elmulaszthatjuk a szemölcsöket, enyhíthetjük a rovarcsípéseket, elűzhetjük a molyokat a szekrényből, elpusztíthatjuk a kerti

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.