Főoldal » Könyvespolc…

Könyvespolc…

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Schmidt Gábor – Varga Gábor: Famutató

Fásítási útmutató tervezéshez, kivitelezéshez és fenntartáshoz. A szerzők szerencsés kézzel ötvözték a műben a kertészet és az erdészet speciális ismeretanyagát, ami a gyakorló szakemberek segítését szolgálja.szakkönyv21

Komet Verlag GmbH: Sajtok kézikönyve

A kötet végigolvasása tulajdonképpen egy sajtkurzusként is felfogható. Elsőként jön az elméleti alapozás: a sajtkészítés története, az előállítás folyamata, az alkotóelemek, a sajt és az egészség kapcsolata, a sajtvásárlás vagy a különböző sajttípusok csak néhány a közül a témák közül, amelyek az első fejezetben röviden, tömören kifejtésre kerülnek.

Szerkesztette: Rumpf János: Erdőhasználat

Az erdőnek több funkciója van. Jövedelmezőségét elsősorban ma is a kitermelt faanyag adja, de ahhoz, hogy a jövőben is meglegyen a folyamatos utánpótlás, az erdőhasználatot úgy kell irányítani, hogy a fenntartható erdőgazdálkodással az erdő másik két funkciója, környezetvédelmi és jóléti szerepe is megmaradjon.

Pozsa Panni: Házi sajtkészítés

A sajtnak megvan a saját bioritmusa, csakúgy, mint nekünk. Ha ez jól összhangba tud kerülni, csodálatos dolgok kerülnek ki kezeink közül. Figyeld a sajtot, mit súg neked. Ha meghallod, ápolod, szeretgeted, meghálálja. A sajttal együtt kell élni, hogy mindig tudjuk, mit szeretne.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.