Főoldal » Lakótelepi lakás, panellakás – panel és per!

Lakótelepi lakás, panellakás – panel és per!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Panellakások tulajdonosai számára több szakterület képviselői biztosítanak irodánknál ügyfélszolgálatot a panelben kialakuló ügyek, vitás helyzetek miatt!

Panel ma a család vagyona, fiatal családok első lehetősége az otthon kialakítására!

Magyarországon több becslés szerint 1,6-2,1 millió ember él panellakásban.

Lakótelepek társasházai a panelek, ahol a tulajdonosok magatartása mellett a gazdálkodás, a személyiségi jogok sérelmei, az épületgépészet adottságai vezetnek el súlyos esetekhez, jogvitákhoz, költségvitákhoz!

Mennyire súlyos viták terhelik a panel társasházat, az fontos szempont egy család kiadásaira nézve, a családok életvitelére nézve!

Társasházi lakások devizahitelek fogságában! Időben lépjen!

Társasházi mediáció és költségszakértői vélemény ajánlott.

Panellakás tulajdonosai számára a panelekben előforduló ügyekben ügyfélszolgálatot biztosítunk, felkészült szakemberekkel!

Társasházi közgyűlések előtt a panellakás tulajdonosa okosan teszi, ha a műszaki felújítások előterjesztése megismerése után felkeresi irodánkat! (hulladéktárolás, fertőtlenítés, lift stb.)

Társasházi közgyűlések vitáiban a szakszerű álláspont általában gyorsan meggyőzi a lakástulajdonosokat!

Gazdasági – műszaki – költség jogviták, bíróság előtti perek kiváltása! (műszaki és gazdasági terület) Építési szakértők – Jogászok – Jogvédők – ügyvédek – költségszakértők irodánk szakemberei, szakmai partnerei: 06-706-599-327! (munkaidőben)

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.