Főoldal » Magyar Borok Útja Rali

Magyar Borok Útja Rali

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Augusztus végén lesz a 17. Magyar Borok Útja Rali

Idén tizenhetedik alkalommal, augusztus 24. és 26. között rendezik meg a Magyar Borok Útja Ralit, melyen sportolók, színészek, üzletemberek, politikusok és közéleti személyiségek indulnak.

A budapesti sajtótájékoztatón Regőci Attila főszervező elmondta, hogy a háromnapos viadal során mintegy 820-840 kilométert tesz majd meg a nyolcvan páros.
A fővárosból, a Közlekedési Múzeum elől induló mezőny ezúttal is hazánk ismert borvidékeit keresi fel. Négy év után Tokajba is visszatérünk” – mondta Regőci.

Az autós túra útvonala Budapest-Tokaj-Eger-Siófok-Budapest lesz és a résztvevők 19 pincészetet és három pálinkafőzdét látogatnak meg.
Az egyes állomásokon nem csak hazánk finomabbnál finomabb boraival ismerkedhetnek meg a versenyzők, hanem játékos feladatok, vetélkedős során további pontszerzésre is van lehetőség. Érdemes a legjobb formájukat hozni, hiszen a tét nem kicsi; az útvonal, az időkeret pontos betartása és a játékokban nyújtott teljesítmény alapján dől el, ki veheti át az ünnepélyes díjátadó gálán az idei első helyezettnek járó trófeát.

A főszervező hangsúlyozta, hogy ebben az évben is kiemelt figyelmet fordítanak a biztonságra, minden nap szondáztatják majd a versenyzőket, akik szigorú közúti ellenőrzésekre is számíthatnak.

Az autós ügyességi versenyek mellett továbbra is lesznek vidám vetélkedők, a részletes útvonal pedig, amelyet Ferjáncz Attila örökös ralibajnok tervezett meg, egyelőre titkos. (f:mti.hu)

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.