Főoldal » Magyar Formatervezési Díj 2016.

Magyar Formatervezési Díj 2016.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A nemzetgazdasági miniszter – a Magyar Formatervezési Tanács közreműködésével – immár 37. alkalommal hirdeti meg a Magyar Formatervezési Díj pályázatot.

A pályázatot olyan természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiség nélküli gazdasági társaság nyújthatja be, akinek lakóhelye, vagy amelynek székhelye az Európai Gazdasági Térség valamely tagállamának területén van.

Pályázni lehet minden olyan alkotással, amely három évnél nem régebbi, más személy szerzői és iparjogvédelmi jogát nem sérti (a szerzői- és tulajdonjog megoszlásról a pályázónak az adatlapon kell nyilatkoznia).

Pályázati kategóriák:

– Termék: kereskedelmi forgalomban kapható, kis és nagy szériában gyártott termékek, termékrendszerek, szolgáltatások.

– Vizuális kommunikáció: termékek, termékrendszerek, szolgáltatások megvalósult, komplex vizuális arculata, beleértve a csomagolási és információs rendszereket, webes felületeket, interaktív alkalmazásokat, média design területéhez kapcsolódó megvalósult alkotásokat is.

– Terv: kereskedelmi forgalomban még nem kapható, megvalósításra érett termékötletek terve és termékfejlesztések, makett vagy prototípus formájában, továbbá a vizuális kommunikáció területéhez tartozó tervek.

– Diák: az akkreditált felsőfokú oktatási intézmények tervezőképzésében (BA, MA, DLA) részt vevő hallgatók által, hallgatói jogviszony keretében megvalósult terméktervezés, illetve a vizuális kommunikáció területén készített alkotások.

A pályázat beadási határideje: 2016. május 2. (postabélyegző szerint)

Az aktuális pályázati felhívás és jelölőlap letölthető magyar, illetve angol nyelven.

A pályázattal kapcsolatos további részletek, a korábbi évek elismertjei elérhetőek itt.

A pályázattal kapcsolatban további információ: Jankó Anna (tel.: 474-5859, e-mail: anna.janko@hipo.gov.hu, facebook.com/magyarformatervezesidij)

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.