Főoldal » Napi – Agrár 2013.06.25

Napi – Agrár 2013.06.25

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Vásároljon online termőföldet

Eladó termőföldek internetes listája.-http://hirdetmenyek.magyarorszag.hu

GMO kukorica – kontra sertés…

A sertések sem bírják a GMO kukoricát.Egy újabb, sertéseknél elvégzett kutatás során derült fény arra, hogy a génmanipulált kukoricán és szóján táplált állatok szerveiben számos elváltozást, többek között gyomorhurutot és méhnagyobbodást tapasztaltak.

A környezetvédelem fontossága…

Környezetvédelmi referens-képzés indul a Debreceni Egyetemen Környezetvédelmi referens-képzés indul a Debreceni Egyetemen „A környezetvédelem, a zöld ipar, az elérhető legjobb technológiával kapcsolatos innovációk jelenthetik az egyik kitörési pontot a válságból” – mondta Csorba Péter egyetemi tanár a Debreceni Egyetem oktatásügyekért felelős elnökhelyettese.

Finisben az unió közös agrárpolitikájának reformja

A legújabb reformról a Luxemburgban 2013. június 24-25-én megrendezésre kerülő Mezőgazdasági és Halászati Tanácsülésen valószínűsíthető a politikai konszenzus elérése, mintegy másfél éves intenzív egyeztetés után. A reform újabb évtizedekre határozhatja meg a magyar mezőgazdaság sorsát.

Nagyon megy az agrárbiztosítás

Egyre több termelő fantáziáját mozgatja meg a támogatott mezőgazdasági biztosítás. A támogatási keretnek tavaly a harmada se fogyott el, az idén viszont akár ki is merülhet a biztosítók szerint

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.