Főoldal » Napi – Agrárium…

Napi – Agrárium…

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Februárban ismét indul a nagybani piacok ellenőrzése

A kormány elfogadta a nagybani piacokról szóló jelentést, és ennek alapján újult erővel kezdődik meg a nagybani piacok ellenőrzése 

A nemzeti parkhoz telepítik a hortobágyi génmegőrzőt

A Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-től a Hortobágyi Nemzeti Parkhoz (HNP) telepítik a Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Nonprofit Kft.-t 

Vas megyében kezdik meg az osztatlan közös földtulajdon rendezését

Az országban elsőként Vas megyében kezdik meg a részarány földkiadás során keletkezett osztatlan közös földtulajdonok megszüntetését – közölte V. Németh Zsolt, a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára. 

GAZDANet változások várhatóak

Várhatóan február 10. lesz a GAZDANet programban igényelt számítógépek megrendelésének végső határideje, az összeget pedig a pro forma számla kézhezvétele után 30 napig lehet befizetni. Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap társfinanszírozásából megvalósuló Darányi Ignác Terv Új Magyarország Vidékfejlesztési Program által meghatározott, mezőgazdasági üzemek korszerűsítése intézkedés egyik alintézkedése a GAZDANet Program. 

Elindult a kifizetés a nem termelő mezőgazdasági beruházások támogatása jogcímben is

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) megkezdte az EMVA nem termelő mezőgazdasági beruházások támogatása jogcím keretében 2012-ben benyújtott kifizetési kérelmek teljesítését. 
 
 
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.