Főoldal » Napi politika döntései – Magyarország élete, a magyarság holnapja!

Napi politika döntései – Magyarország élete, a magyarság holnapja!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Mérsékelt demokrata politika véleménye, hogy annyi gyermek hiányzik a magyarságból, hogy minden a gyermekek vállalását elősegítő kormányzati döntés támogatandó – de a kivitelezésben a meglévő intézetek tapasztalata, kapacitása legyen az első! (Kaáli Intézet stb.)

 

Ingyenes étkeztetés, ingyenes tankönyv nem vethető egybe a szülők szabad gyermekvállalásával, vagy a lombikbébi program támogatásával.

Az első példa egy szociális állami szerepvállalás, nem hat a szülők gyermekvállalására.

 

Ma több száz pontból álló összetett szakpolitikai programcsomag adhatna erős lendületet a gyermekvállalásnak.   Mérsékelt demokrata politika hosszabb ideje rendelkezik ezzel.

 

Kihaló települések, tízezres léptékben kiürült házak vidéken.

Vidéki családok számára a túlszabályozás, a devizahitelezés utóhatásai, a cégek túlzó követelményei teljesíthetetlen feltételeket teremt, ahogy azokat senki nem tudja szinte teljesíteni, aki nem a költségvetésen csüng.

 

Több száz szakpolitikai döntés szükséges a magyarság népesedése javítása érdekében!

 

Nagyobb városokban a kezdő lakhatás gondja, a túlszabályozott jogi környezet mellett, ma a mérsékelt demokrata politikai vélemény szerint, az egyik legkezeletlenebb társadalmi gond.

Sok tekintetben kartellgyanús, manipulált bérlakáspiac, irreális és havi jövedelmekkel össze nem egyeztethető ingatlan piac hatása a magányossá váló fiatalok tömege, valódi párkapcsolat nélkül, házasság és gyermek nélkül!

 

Összességében egy nyugodt, szabad és biztonságos, európai értékek szerint élő Magyarország a mérsékelt demokrata politika várakozása és célkitűzése!

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.