Főoldal » Otthon és emberek! Téma az otthon védelme, családi ügy 2019!

Otthon és emberek! Téma az otthon védelme, családi ügy 2019!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.


Ne sajnálja az idő ráfordítását az otthon védelme ügye rendezésére! Az otthon 2019 évben is legyen a legfontosabb! Családi ügy az otthon ügye!

Családi otthon védelme az irodánk szakmai teamjének elkötelezett célkitűzése, mivel a magyar családok ingatlanjai ma szinte folyamatos veszélyeknek vannak kitéve a különböző jogszabályok hatásai miatt.

Fontos információ a családok számára, hogy az adósság, a szomszédjogi viták, a kivitelezővel való viták vezetnek el gyakran a végrehajtási eljárásig, az árverezésig.

Rosszul sikerült válóperek utáni vagyoni és elszámolási viták vége is lehet a lakott lakás elektronikus árverezése, akár egyetemleges adósságok, egyetemleges kötelezettségek miatt.

Otthon védelme 2019-ben a család kiemelten fontos ügye! Ügyfélfogadás már év elejétől a családoknak.

2019 már rendelkezik az előző év bíróság előtti eseteinek új tapasztalataival!

Családok számára a pénzügyi földrengés a magyar devizahiteles csapda és a végrehajtás napi gyakorlata!

Családi ügy az otthon megőrzése!

Család védelme, magántulajdon alkotmányos védelemben is részesül, de a mai jogszabályi háttér egyre bizonytalanabbá teszi a tulajdonosok életét társasházi lakásaikban, vagy családi házban!

Családi otthon védelme ügyfélszolgálat keretei között a lakástulajdonosok számára hatékony érdekvédelem, jogtudatosság erősítése és szakértői szakmai munkák egy helyen állnak rendelkezésre.

Külön szakmai programot indítottunk az ingatlanosok és tulajdonosok közötti viták megoldására, mielőtt több milliós bírósági per indulna el az érintettek között.


A közös örökség, házasság vége utáni közös vagyon ma gyakran inkább gond, probléma és teher.

Karbantartás, adózás teljesítése, elfagyás stb. sok komoly vita előzménye az örökösök között.

Egyre kevesebb szakember áll rendelkezésre a piacon, ha vidéken (Balaton, Tisza-tó, Börzsöny stb.) a szomszéd kárelhárítást kér az épületen, vagy vihar hoz létre nehéz műszaki problémákat.

Mit rejt a telek, mit rejt a kert, mi van a földdel!?
Adásvételnél jobb előre tudni!

Családi otthon védelme 2019 ügyfélszolgálatunk a tulajdonosok, bérlők számára komoly és hatékony szakmai és jogtudatosság információkkal, szakértőkkel áll rendelkezésre!

A külföldön élő tulajdonos számára az otthon védelme Magyarországon súlyos probléma lehet, nehézségek be ütközhet! Ebben is számíthat a szakembereinkre!

Minél előbb fordul hozzánk, annál esélyesebb, hogy a másik fél megérti mit és miért követeli!

Régi ház szerződés miatt kár, építési kár jogvitái, mások által okozott falrepedések, tűz és víz, szélkár, a vagyonbiztosítást családokat próbára tevő esetei!

Hívja 06-706-599-327(munkaidőben 9h-17h)! E-mail útján bejelentkezés: szakertok.iroda@index.hu

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.