Főoldal » Pályázat a Madarak és Fák Napja alkalmából…

Pályázat a Madarak és Fák Napja alkalmából…

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Az Aprólépés és a Látó-Mező Közösségi Ökotábor csapata közös művészeti pályázatot hirdet a Madarak és Fák Napja alkalmából ”Élő kincseink – Ne csak lásd, védd meg!” címmel.

A pályázat célja

Az Aprólépés és a Látó-Mező Közösségi Ökotábor csapata szeretne mindenkit arra ösztönözni, hogy menjen ki a kertbe, a közeli parkba, erdőbe, hegyre, a természetbe, és vegye szemügyre, milyen fák mellett halad el. Nézzetek utána, mit lehet tudni róluk, mi a történetük. Fedezzétek fel, milyen madarak lelhetők fel a vidéken, esetleg van-e valamilyen védett faj a környéken.

Pályázók köre

Magánszemélyek: gyerekek. Korhatár nincs, viszont a fődíjra csak a 7-14 év közötti pályázók jogosultak!

A pályázat részletei

Olyan alkotásokat várunk, amelyben bemutatjátok lakóhelyetek, környezetetek „élő kincseit”. A körülöttetek élő, vagy a hazánkban költő, rövidebb-hosszabb ideig nálunk időző madarakat vagy hazai, őshonos fafajokat. Megmutathatjátok akár kedves, számotokra nagy jelentőséggel bíró fákat, kedvenc madaraitokat.

Rövid szöveges alkotásokat (mese, levél, mini esszé, vers, vicc stb. maximum 2000 karakter vagy egy A4 kézzel írott oldal terjedelemben) és rajzokat vagy festményeket várunk (max. 2 MB). De küldhettek fotót, videót, vagy akár installációt is, bármit, ami megihlet!

Díjazás

Fődíj: a legjobb 7–14 éves korú alkotó díjmentesen részt vehet a Látó-Mező Közösségi Ökotáborban a Kisközösségi Program szervezőinek jóvoltából!

További díjak: az öt legjobb alkotó Aprólépés kalendáriumot nyer, megjelenést a weblapunkon, valamint kiállításainkon. A legkiemelkedőbb pályamunkák pedig megjelenhetnek 2014-es naptárunkban is!

tábor időpontja: 2013. július 22 – 28. vagy 2013. július 29 – augusztus 4. között. A nyertes választhat, hogy melyik időpont a megfelelő számára.

A tábor helyszíne: Nagybörzsöny.

Látó-Mező Közösségi Ökotábor szervezői biztosítják a szállást, az ellátást, a programokat és Budapestről Nagybörzsönybe az utazás költségét (35 000 Ft értékben), az utazást Budapestre egyénileg kell megoldani.

A pályázat benyújtása

Beküldési határidő: 2013. május 12.

További információ

palyazat@aprolepes.hu

Tovább a teljes pályázati kiírásra

Élő kincseink – Ne csak lásd, védd meg! – Kreatív művészeti pályázat a Madarak és Fák Napja alkalmából

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.