Főoldal » Per és ember szerződés miatt! Megoldás okosan az ítéletek tanulságai szerint!

Per és ember szerződés miatt! Megoldás okosan az ítéletek tanulságai szerint!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Bírósági per és jogvita az emberek között csak kiadást és indulatokat, rengeteg elveszett időt jelent.

Különösen fájó az ember számára a per, ha az egy jól induló szerződés miatt jön létre!

 

Hozzánk forduló emberek számolnak be 1990-2010 közötti előzetes ügyeikről, a bírósági ítéletek tartalmáról, s egy új jogvita megindulásakor a közösen keressük meg az okosabb megoldást!

 

Az emberek számára egy átélt bírósági per rengeteg tanulságot jelent, azokkal szemben akik önös módon egyből bírósági perre mennének!

Szerződés miatt kialakuló jogvita ügyeiben a bírósági tárgyalások sora elkerülhető a szakembereink szakértelmével!

(Ingatlan adásvétel ügyei, kivitelezési szerződések, házassági szerződések, kooperációs szerződések, alkotói szerződések stb.)

 

Egy hosszú per sok tanulsággal bír!

 

Esetek sokasága bizonyítja a tényt, hogy a permegelőző közreműködéssel, a konfliktusok és vitapontok vitáinak megelőzésével az ügyfeleink számára kivédhető egy durva és hosszú bírósági per létrejötte!

Szerződések vitáiban, induló pereiben a megkövetés és a részletekben kártérítés jobb megoldást adhat, mint a sokéves pereskedés a kárt elszenvedő embereknek.

Devizahitel jogvitákban  a bírósági ítéletek alapján megfelelő érveléssel könnyebb az egyezség, a feltehetően érvénytelen szerződéseknél stb.)

 

Hasonlóan okosabb minden ügyfél számára – profi szakembereinkkel – egy kiszámíthatatlan per helyett, átgondolt egyezséggel megoldást találni az ingatlanközvetítő cégekkel kapcsolatos vitákban, károsult esetekben.

Ha ismerőse bírósági ügy előtt áll! Ha Önnel történt kár! Jegyezze fel!

Kérjen időpontot: 06-302-164-102 (10-18h munkanapokon)  Év végén is folyamatos időpont kiadások a jogvitákkal foglalkozóknak!

 

Belföldről és külföldről érkező magyarok rendelkezésére állunk egyformán!  Megbízható partnerei vagyunk a nehéz jogviták eseteiben!

Jelentkezzen be e-mail:  ugyfelek@index.hu

 

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.