Főoldal » Politika Magyarországon – Élelmiszer minősége, gasztronómia, vállalkozások szabadsága a jó politikai út!

Politika Magyarországon – Élelmiszer minősége, gasztronómia, vállalkozások szabadsága a jó politikai út!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

 

Magyarországon a politika részéről időszerű, ha szembenéz az egészségügy helyzetével, népegészségügy adósságaival!

 

Mérsékelt demokrata politika a magyar élelmiszer minősége javítását, a magyar tájjellegű nemzeti gasztronómia visszaerősítését, a mikrovállalkozások szabadságának és bürokrácia mentesítésének megteremtését a politika jó útjának tekinti!

 

Kedvező és jó politikai döntések születtek a magyar élelmiszerek minőségének javítására, melyet a magyar centrista politika elismer és továbbra is támogatandónak tart.

Magas minőségű élelmiszer és népegészségügy egészségmegőrzés a mérsékelt demokrata szakpolitikai gondolkodásában nagyon szorosan összefügg.

 

 

Idén nyáron jó irányba változik a magyar kenyér, elmúlt években a felvágottak összetétele lett minőségileg magasabb, s a tej is egészségesebbé vált élelmiszer összetevőiben.

A magyar politikai közép ezeket a szakpolitikai döntéseket kifejezetten támogatja.

 

Mérsékelt demokrata szakpolitikai javaslat, hogy az éttermek kategorizálásánál, már a legalacsonyabb szinttől meg kell jelölni a kategóriához tartozó és megkövetelt, magas színvonalon elvárt magyar nemzeti gasztronómiai fogásokat, büfékben ezek street food változatait. (Pl. Birkapörkölt zöldséggel cipóban stb.)

Minden a magyar vendéglátásban az étel minőségével való visszaélést szigorú szankciókkal javasolt visszaszorítani, ahogy a külföldi vendégek “lehúzását” is!

Érem másik oldala a magyaros konyha erősebb képzése a vendéglátóipari szakiskolákban, egyéb OKJ szakképzésekben.

 

Mérsékelt demokrata politika Magyarország sikerágazatainak tartja (potenciálisan) az élelmiszeripar, a nemzeti gasztronómia és minőségi vendéglátás, a magyar mikrovállalkozások alkotói erejének felszabadítását – melyekhez jó szakpolitikai javaslatokkal, jó kormányzati döntésekkel sokat kell még tenni!

 

El kell utasítani a kiürülő szakmákhoz, kiürülő üzletekhez vezető jogi, pénzügyi szabályozási környezetet, mely gátolja Magyarország sikerességét!

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.