Főoldal » PPP – Pénz, Piac, Partnerség

PPP – Pénz, Piac, Partnerség

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A mikro, kis- és középvállalkozások jövője erősen függ a kormányzat és a helyi önkormányzatok gazdaságfejlesztési stratégiájától és általuk nyújtott pénzügyi, illetve szolgáltatói segítségtől. A vállalkozások üzleti sikerei pedig jótékony hatást gyakorolnak az önkormányzatok és a kormány fejlesztési lehetőségeire. A három szereplő szoros együttműködésén, partnerségén múlik az egyén a helyi közösségek, valamint az ország jólléte.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara és a Piac és Profit közös konferenciája egy csokorba fűzi a kormányzati, pénzintézeti, Európai Uniós, és helyi finanszírozási és fejlesztési lehetőségeket, valamint bemutatja a legfrissebb, leghatékonyabb üzleti megoldásokat, melyek alkalmazása versenyelőnnyé válhat.

A nyitóelőadást Dr. Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és gazdaságstratégiáért felelős államtitkára tartja.

Pénz, piac, partnerség

Túlélés és fejlődés a közösség részeként

Konferenciasorozat mikro-, kis- és középvállalatok, agrárvállalkozások és önkormányzatok számára

Első állomás:

Helyszín: Budapest, BKIK székház, I. ker. Krisztina körút 99.

Időpont: Február 16. 9.00-13.00  (csütörtök)

Tematika:

Nyitóelőadás: A kormány gazdaságpolitikája, s kedvezményes támogatási konstrukciói az mkv-k és a kkv-k számára.Dr. Cséfalvay Zoltán, parlamenti és gazdaságstratégiáért felelős államtitkár, Nemzetgazdasági Minisztérium.

Vidékfejlesztési, agrártámogatási konstrukciók a kormányzattól.Dr. Maácz Miklós, a Vidékfejlesztési Minisztérium főosztályvezetője.

Helyi önkormányzati lehetőségek a gazdaság fellendítése érdekében.Hutiray Gyula főpolgármester-helyettes, Fővárosi Önkormányzat (felkérés alatt)

Európai Uniós pályázati források és hozzájutásuk feltételei. – (felkérés alatt)

Kicsiben is megéri! Hogyan váltsunk villamosenergia-kereskedőt?Jakócs Krisztián, az MVM Partner Energiakereskedelmi ZRt. termékmenedzsere.

Hol szökik a hatékonyság? Időgazdálkodás és eredményességnövelés: célkeresztben a dokumentumokFábián Zoltán, a Ricoh Hungary Kft. business solutions divízióvezetője.

Kockázatkezelés a kapcsolatok hálójábanÉzsiás Tünde, az Opten Informatikai Kft. céginformációs vezetője.

A további előadók felkérés alatt

A konferenciákon a részvétel – regisztrációhoz kötötten – ingyenes!

A rendezvényről dr. Sikó-Vlajk Viktória: vsiko@piacesprofit.hu, telefon: 06 (1) 239-9597 ad tájékoztatást.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.