Főoldal » Projekt bemutató

Projekt bemutató

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Az Európai Bizottság Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Főigazgatósága a 2012-es évben is felkínálja a lehetőséget, hogy külföldi neves vásárokon az Európai Vidékfejlesztési Hálózattal (EVH) közösen egy-egy tagállam bemutassa Nemzeti Vidéki Hálózatát, illetve példaértékű vidékfejlesztési projektjeit.

A Németországban, Berlinben 2012. január 20-29. között megrendezésre kerülő Grüne Woche
(‘International Green Week’)
vásáron a Bizottság standján Magyarországnak is lehetősége nyílik olyan példa értékű projektek bemutatására, melyek az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program (ÚMVP) keretein belül részesültek támogatásban. A vásár fő témája a Közös Agrárpolitika 50 éves „születésnapja”.

Az előadások témái főként a helyi termék előállítással kapcsolatosak, azonban egyéb, példaértékű alternatív előadás témát is szívesen fogad a Bizottság és az EVH. Minimum részvételi követelmény, hogy az előadóknak az adott ország nyelvét beszélniük kell, és egy nappal a rendezvényt megelőzően szükséges megérkezniük a részletek leegyeztetése érdekében.

Az előadók helyszínre történő kiutazásával kapcsolatban felmerülő költségét a Bizottság finanszírozza.

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat a bemutatásra érdemes konkrét projekteket, illetve az előadást megtartó személyeket illetően 2011. november 28-ig várja javaslataikat –részletes projektleírás formájában– az mnvh@vkszi.hu e-mail címre (a projektleírásnak tartalmaznia kell a projekt címét, időtartamát, teljes költségét, fő célját, tevékenységének és eredményeinek ismertetését, a támogatást biztosító ÚMVP intézkedés megnevezését, a projektgazda nevét és elérhetőségét).

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.