Főoldal » Projektvezetőt keres a NAKVI

Projektvezetőt keres a NAKVI

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Projektvezetői állásra ír ki pályázatot a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet (NAKVI), amely a 2014-2020-as vidékfejlesztési és halászati operatív program elkészítéséhez keres szakértőt.

A 2014-2020 közötti időszakra vonatkozó európai uniós társfinanszírozású vidékfejlesztési program és halászati operatív program megalkotásának előkészítése jelenleg is tart. Ennek során szükséges egy, a programalkotás teljes folyamatának vezetésével, koordinációjával és szakmai támogatásával megbízott, felelős szakértő kiválasztása. 

A projektvezető felel a programfejezetek, helyzetelemzések, stratégiák megfelelő minőségben történő előállításáért, a kapcsolódó szakmai anyagok, feladat és ütemtervek elkészítéséért, szakértői véleményezéséért, valamint a programalkotási folyamat állandó nyomon követéséért és az információk visszacsatolásáért. 

A projektvezetői pozíció betöltéséhez kapcsolódó elvárásokat, valamint a szükséges szakmai kompetenciákat és az álláspályázat benyújtásának feltételeit, az alábbiakban látható és letölthető „Projektvezetői pályázati kiírás” című dokumentum tartalmazza.

Kapcsolódó letöltések
Projektvezető pályázati kiírás

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.