Főoldal » Receptpályázat ehető virágokkal…

Receptpályázat ehető virágokkal…

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A Rózsakunyhó Alkotóműhely „Szirmot fazékba, bimbót serpenyőbe”címmel receptpályázatot hirdet

Várunk kreatív, innovatív, kipróbált recepteket, vagy olyanokat, amelyek régóta szerepelnek a családi étlapon, a dédi kézzel írt receptes könyvében, és amelyekben ízesítőként, díszítésként vagy alapanyagként megjelenik bármely, hazánkban honos ehető virág.

A virágszezon még sokáig tart, éppen ezért a pályázat beküldési határidejét október 7-ében határozták meg, hogy bőven legyen idő az indián nyár virágait is megsütni, megfőzni, akár lencsevégre  kapni.

A pályázat időtartama: 2013. augusztus 11. – 2013. október 7.

Beküldés: e-mail cím: rozsakunyho.alkotomuhely@gmail.com           tárgy: pályázat 

Az e-mailbe feltétlenül meg kell adni a  teljes nevet, a receptet pedig Word formátumban kell csatolni.

A zsűrizés eredményét 2013. október utolsó hetében teszik közzé a www.rozsakunyho.hu oldalon.

 Díjak:

A legjobbnak ítélt recept szerzője virágos ételét megalkothatja a konyha.tv kamerái előtt: vele a konyha.tv filmet forgat!

További díjak:

Ajándékcsomag Noszlopi Százszorszép Finomságokból

Príma Konyha ajándékcsomag

Csupa virág kellék-kollekció a Sütisdoboztól!

Vigaszdíj:

Két személy részére szóló belépő a Csokoládémúzeumba

 A zsűri:

 Halmos Monika, az ehető virágok szakértője, a Rózsakunyhó Alkotóműhely művészeti vezetője

Farkas Elemér, a Csokoládémúzeum megalapítója

Hargitai György mesterszakács, a Príma Konyha magazin fűszerkesztője, a konyha.tv mesterszakácsa

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.