Főoldal » Repedező fal, üreg az épület alatt! Vidéken tulajdonosi gondok!

Repedező fal, üreg az épület alatt! Vidéken tulajdonosi gondok!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Az időjárás, a klíma változásait sokan lebecsülik, pedig apró lépésekben hatása mindenütt megjelenik.

Változó csapadék bősége, bizonyos esetekben hatással lehet egy ingatlan megvétele előtti döntésre, vagy meglévő ingatlan felújítása körüli döntésekre!

Eltérő terepszint, rossz csapadék elvezetés könnyen károkat okoz!

Elmozduló talajréteg, kisebb földcsuszamlás okozhat megbúvó károkat a családi házakban.

Áron alul, gyorsan meghirdetett családi házaknál a vevő óvatossága szinte szükségszerűvé válik…..

Helytelenül elvezetett, megnövekedett csapadék okozhat falsüllyedést, házsüllyedést.

Eladásra kínált házak között a rejtve maradt csőtörés káraival is gyakran szembesülnek költségszakértő kollégáink, ilyenkor a pereskedés helyett, a pontos szakértői szakvélemények segítik a tisztánlátást!

Házak sülyedése megfékezhető, de költségei ismerete nélkülözhetetlen az ilyen természetű károk miatti viták lezárásához!

Ha kár van, ha vita van költségekről, akkor a felek számára a független, bírósági gyakorlatot ismerő, építésügyi költségszakértői munka a biztos információ!

Családi ház adásvétele, észlelt közös tulajdonú ház kárai és felújítása mind olyan helyzet, ahol a csőtörés megállapítása, a kár feltérképezése, felújítás költségeinek ismerete meghatározza a megoldás menetét, lehetőségeit!

Szakmai álláspontunk, hogy irodánkkal a földmérői szakmai munkák, építési költségszakértői munka komplex megbízásai a bírósági per kiváltását lehetővé teszik, majd igazságügyi közvetítők, jogászok, ügyvédek, vagy közokirat miatt közjegyzők szakmai munkájával lezárhatóak!

Lakás, ház komoly kár miatti vitái, építkezés és társasház alapító okirat változása vita, csőtörés és falrepedés, költségek peres ügyei! T: 06-706-599-327! (munkaidőben 9h-17h) Keresse irodánkat, szakértői teamünket!MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.