Főoldal » Scarlet Talisman családja

Scarlet Talisman családja

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A tökéletes kombináció: Scarlet Talisman című cikkemben bemutattam Scarlet pedigréjét, és első csikójáról, Angyl-ről is esett néhány szó. Lássuk a további csikókat, melyek a farmon találhatók ma is, és melyek igazán a szívemhez nőttek e két hónap alatt.

Scarlet 2004-es csikója Fabricia (lsd. galéria: 1. kép), aki arab félvér, ugyanis apja Fabricius Dutch Harness Horse. A videoban Manno látható, ki szintén Fabricius ivadék, tehát féltestvére a mi Fabriciánknak!!!

http://www.youtube.com/watch?v=3nRWqGPIf_Q

Fabricia-t kezdtem el lovagolni, amikor megérkeztem a farmra. Ült már rajta lovas, de régen, úgyhogy egy kis időbe telt, míg újra belejött a dologba. Azonban a Halter mutatásban nagyon ügyes, így rajta szoktam gyakorolni a mozdulatsort, mielőtt Angyl-el nekiállok. Mivel Fabricia félvér, így  rögtön kiemelkedik magasságával a kis arab telivérek között! 2011-ben született egy lánya, Fabriana (apja Showffeur DDA, Jonesborough Farm), aki még csak 2 éves kancacsikó, de már most nagyon  magas!

2006-ban született Scarlet következő csikója, Magdaleana, akit nem ismerek ‘személyesen’, de a lányát igen, Miss Dayzy-t (apja Showffeur DDA, Jonesborough Farm), aki Fabriana-val egyidős, és kb egy arasszal kisebb :) Ez a különbség többek között a telivér és a félvér között. (Lsd. galéria 2. kép: Miss Dayzy balra, Fabriana jobbra)

2007-ben jött világra Somerset Bey (lsd. galéria: 3. kép), aki ma egy imádnivaló, csodálatos pej herélt, és mellesleg teljes testvére Magdaleana-nak. Apjuk DA Travolta. Őt is elkezdtük lovagolni. Még elég kezdetleges, de nagyon megbízható, mindig azt érzem, hogy azt figyeli, mivel tehet a kedvemre. Ez a legjobb érzés a világon!

2009: Scarlet megelli Patrick-et (apja ugyancsak Showffeur DDA). Az ellés körülményes volt, a magzatvízben mindenféle oda-nem-illő dolgok úszkáltak, és a kancának teje sem volt. Az állatorvosok közölték, hogy felejtsék el mind a két lovat, mert teli vannak rákkal, és el fognak pusztulni. Ha nem akarják, hogy szenvedjenek, akkor adják át nekik tanulási célra – mondták. Azonban a tulajdonos nem úgy látta, hogy szenvednek a lovai, és a szoptatást is megoldották, kézből. Tehén- és kecsketejen nevelték fel Patricket, aki még azóta is él és virul, anyjával együtt. Scarlet többet nem lett fedeztetve, mert nem akarták a kockázatot vállalni, de itt van Patrick (lsd. galéria 4. kép), akivel a legtöbb mindent elértem amerikai utazásom során, de erről majd később.

Népes család, csupa egyéniséggel, eleganciával és kedvességgel ötvözve. Ez számomra maga a Paradicsom!

Vezérkép – Balról jobbra: Fabricia, Patrick, Angyl, Scarlet (csak a csillag látszik a homlokán) és az előtérben Somerset, saját fotó

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.