Főoldal » Súlyos ügy a családban:Devizahitel szerződés per, bankkal vita!

Súlyos ügy a családban:Devizahitel szerződés per, bankkal vita!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Kevés súlyosabb jogvita van a magyar emberek, a magyar családok életében, mint a devizahitel utóélete és a kölcsönszerződés felmondása miatti ügyek.

Nem mindegy, hogy pereskedéssé fajul el az ilyen jogvita, vagy nehéz és komoly szakmai vitarendezés után létrejön egy jó egyezség, egy elviselhető egyezség. (Otthonukban bekopogtató “képviselők” a bankok részéről semmire nem adnak garanciát…)

 

Világossá tesszük, hogy aki a devizahiteleseknek “biztos peres sikert ígér” ügyvédként, az nem feltétlen mond igazat.

Lehetőleg a magyar családoknak a bankokkal a pereskedést el kell kerülni,vagy a per közben is törekedniük kell szakemberekkel a bírósági per kiváltására!

Számtalan rossz hír érte  a bírósági tárgyalókban a devizahitel pereskedőket, Mi szakmai álláspontunk, hogy minél előbb egyezséggel kell zárni az ilyen vitákat.

 

                                                      A családok betegségeinek egyik oka, a devizahitel vita!

 

Sem devizahitel pereskedés, sem ADR eljárás előkészítése nem képzelhető el több szakterület munkája nélkül.

Irodánk konkrét esetekben tapasztalja, hogy jó megoldás a gazdasági mediátor – ügyvéd – közgazdász – ADR szaktárgyaló szakmák összefogott munkája segítségével lesz lehetséges!

Bíróságok olyan bizonyításokat/ pontosításokat a hitelről várnak el bírósági perekben az ügyvédektől, amelyre csak leginkább közgazdász lehet szakmailag képes…………

 

Szakmai team és megbízható szolgáltatás, amit ügyfeleinknek nyújtunk a devizahiteles jogvitákban.

Elsődlegessége nálunk a devizahiteles elszámolási, devizahiteles szerződések körüli viták jó megoldásának, az egyezségeknek van!

 

Bármilyen hihetetlen, de Európai Bíróság adott legtöbb jogi támaszt a bankokkal és szerződéseikkel kapcsolatos jogvitákban az ügyfeleknek,vitarendezésnek, ügyvédek számára!

Segíti a vitában álló családokat a jogvitákban, hogy kivételesen egy precíz, nagyon részletes határozatra támaszkodhatnak érvelésük közben.

 

Devizahitelesek számára azonban egyetlen devizahiteles eset sem könnyű vita! Időben forduljon hozzánk, megbízható szakmai team áll rendelkezésére – túlzások nélkül! (ELSŐ KÉZBŐL – SZAKMAI MAGAZIN)

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.