Főoldal » Szakkönyv ajánló…

Szakkönyv ajánló…

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Az alább ismertetésre kerülő könyvek a legkülönbözőbb titkokat osztja meg velünk. Biztos van közöttük olyan is, ami már rég ismert sokak előtt, de az is biztos, hogy az oldalak lapozgatása közben nagyon sok új – és talán meglepő – tulajdonság is kiderül a mézről, a fokhagymáról, a citromról, a levenduláról, az olívaolajról, a csalánról vagy éppen az ecetről.

Francoise Maitre: Az olívaolaj titkai

Ennek a kis útmutatónak a segítségével fedezze fel ön is az olívaolaj áldásos hatásait, használja fel a különböző tanácsokat, ötleteket. Vesse be őket a ráncok és a száraz bőr elleni harcban, erősítse velük haját és körmeit, lazítsa el izmait.

Rachel Frély: A levendula titkai

A könyv első része a levendula kultúrtörténetével, vegyi összetételével, élettani hatásaival és alkalmazásaival foglalkozik. A második rész olyan recepteket tartalmaz, amelyek egyszerűek, olcsók és egészségesek.

Rachel Frély: A csalán titkai

Ez a kis útmutató a lehetséges felhasználás számos példáját kínálja a gyógyászat, a szépségápolás, a gasztronómia és a kert területén.

Marie-Noëlle Pichard: A citrom titkai

A könyv első része a citrom kultúrtörténetével, vegyi összetételével, élettani hatásaival és alkalmazásaival foglalkozik. A második rész olyan recepteket tartalmaz, amelyek egyszerűek, olcsók és egészségesek.

Bernard Montelh: A fokhagyma titkai

Ebből a kis útmutatóból számos természetes módszert tanulhatunk, amelyekkel például elmulaszthatjuk a szemölcsöket, enyhíthetjük a rovarcsípéseket, elűzhetjük a molyokat a szekrényből, elpusztíthatjuk a kerti levéltetveket.

Élisabeth Andréani: A méz titkai

A könyv első része a méz kultúrtörténetével, vegyi összetételével, élettani hatásaival és alkalmazásaival foglalkozik. Megismerjük a méz változatait és származékait: a méhpempőt, a propoliszt, a pollent és a viaszt. A második rész olyan recepteket tartalmaz, amelyek egyszerűek, olcsók és egészségesek.

Élisabeth Andréani – Françoise Maitre : Az ecet titkai

Ez a kis könyv azért született, hogy felfedezzük, illetve újra felfedezzük az ecet kiváló tulajdonságait. Megismerjük a különböző ecetfajtákat, felhasználási módjukkal, és speciális tulajdonságaikkal együtt.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.