Főoldal » Talajművelő show

Talajművelő show

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Talajművelő show-val egészül ki az idei, harmadik Hajdúsági expo augusztus 14-19. között megrendezésre kerülő programsorozata. Az expón több száz kiállító, gépkereskedő és magyarországi vállalkozás mutatkozik majd be. Az expo keretében rendezik meg “a mezőgazdaság forma1”-ét, a Traktorhúzó Európa Kupa sorozatban, két kategóriában a versenytraktorok küzdelmét.

A legkorszerűbb talajművelő gépek gyakorlati bemutatóján a résztvevők, több ezer gazda a barázdákban lépegetve vizsgálhatja majd, hogy tényleg úgy szántanak-e a talajművelő gépek, ahogy azt a gyártók ígérik.

Az expo keretében rendezik meg “a mezőgazdaság forma1″-ét, a Traktorhúzó Európa Kupa sorozatban, két kategóriában a versenytraktorok küzdelmét. Az Európa több országából Hajdúböszörménybe érkező versenytraktorok a Super Stock és Modified kategóriában mérhetik meg tudásukat, lóerejüket

A versenytraktorok húzása a 120 méter hosszú és 30 méter széles speciális agyagpályán önmagában is garantálja a rendezvény látványosságát. A gépekbe beépített több motor, repülőgép-turbina, helikoptermotor különleges technikai látványosság és szakmai kihívás lesz a traktorok világában.

A Hajdúhét keretében számos kulturális programmal is várják a szervezők az érdeklődőket a versenyeknek helyet adó Széchenyi István szakképző iskola mellett a megújult Bocskai téren is.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.