Főoldal » Termelői csoportok támogatása…

Termelői csoportok támogatása…

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Szeptemberben nyújthatják be támogatási kérelmeiket a termelői csoportok.

Szeptemberben nyújthatják be támogatási kérelmeiket a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz (MVH) az elismerést kapott termelői csoportok. Az MVH azt javasolja, hogy az ügyfelek kérelmeiket tértivevényes ajánlott küldemény formájában adják postára.

Támogatási kérelmet nyújthat be az a szövetkezet, vagy korlátolt felelősségű társaság, amelyet termelői csoportként elismertek és regisztrációs kötelezettségének eleget tett. A regisztrációs kérelem legkésőbb a támogatási kérelemmel egyidejűleg, két példányban nyújtandó be a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz (MVH).

Amennyiben a regisztrációs számot az ügyfél a kérelem benyújtásáig nem kapta meg, a támogatási kérelemhez csatolni kell a G001 nyomtatvány másolatát annak igazolására, hogy regisztrációs kötelezettségének eleget tett.

A termelői csoportok létrehozási és működési támogatására vonatkozó kérelmet az MVH által rendszeresített nyomtatványokon, a hivatal központi hivatalának címére (1385 Budapest 62. Pf.: 867) postai úton kell benyújtani egy példányban. Az MVH javasolja, hogy az ügyfelek a támogatási kérelmet tértivevényes ajánlott küldemény formájában postázzák.

A  támogatási kérelem benyújtásának határideje szeptember 1-30.

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.