Főoldal » TerraPlaza Gigantea…

TerraPlaza Gigantea…

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Egzotikus állat- és növénykiállítás

Törpe kajmán, háromszarvú kaméleon, smaragdzöld fapiton, orchideák, broméliák és számos más faj várja a június első hétvégéjén a Millenáris B épületébe látogatókat a TerraPlaza Gigantea egzotikus állat- és növénykiállításon.

A Gigantea az immár 6 alkalommal megrendezett TerraPlaza extra kiadása.
A teljesen egyedi témájú rendezvény újra és újra egyedülálló élményt nyújt vendégeinek, melyet az immár sokak által megismert leírhatatlan hangulat jár át.

A rendezvény célja, hogy megmutassa, a hétköznapi életben “nemszeretem” állatok is éppolyan szépek és szeretnivalóak, mint a szokványosabb házikedvencek.

A kétnapos, hagyományteremtő szándékkal életre hívott rendezvényen a 4700 négyzetméteres területen több mint száz kiállító, kereskedő mintegy ezer különböző egzotikus fajt mutat be, amelyek nagy részét meg is lehet vásárolni – olvasható a közleményben.

A vendégek a legváltozatosabb egzotikus lényekkel találkozhatnak, illetve vásárolhatják meg őket a helyszínen. A kiállítók között szerepel a Tropicarium Óceanárium, mely különlegességeket vonultat fel és nyereményjátékot szervez. Emellett magángyűjteményekből is megjelenik jó pár különlegesség.

A TerraPlaza Gigantea fő küldetése, hogy közelebb hozza a természetet a felnövekvő generációhoz és szüleikhez. Célja továbbá az emberek nevelése a felelős állattartásra, ezért számos olyan előadást is meghallgathatnak a látogatók – többek között a közelgő környezetvédelmi világnap alkalmából – amelyek az állattartás gyakran elhanyagolt alapjaira, vagy az egzotikus állatok életmódjának különlegességeire hívja fel a figyelmet.

Bővebb információk: http://terraplaza.hu
Facebook oldala: http://www.facebook.com/terraplaza

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.