Főoldal » Tesco ” Ön választ, mi segítünk” pályázat

Tesco ” Ön választ, mi segítünk” pályázat

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ismét elindult a Tesco „Ön választ, mi segítünk” programja

A Tesco 2017-ben másodszor hirdeti meg helyi kezdeményezéseket támogató „Ön választ, mi segítünk” pályázati programját a Magyar Adományozói Fórummal együttműködésben. A felhívásra ezúttal nemcsak civil szervezetek jelentkezését várja a vállalat, hanem olyan közösségi csoportok, társaságok kreatív, közösségépítő ötleteit is, akiknek projektjük megvalósításához támogatásra lenne szükségük. A pályázók 2017. június 30-ig jelentkezhetnek országosan 63 körzetben, a nyertesek pedig ezúttal is egyenként 400 000 Ft-ot kaphatnak programjuk megvalósításához.

A Magyar Adományozói Fórum a program 2016-os indítása óta szakmai partnerként segíti az áruházláncot a pályázatok értékelésében. A szakértői bírálat során a MAF körzetenként három kiemelkedő projektet javasol továbbjutásra a második fordulóba, amikor a Tesco vásárlói szavazhatnak majd a számukra legszimpatikusabb, a helyi közösség igényeit leginkább szolgáló szervezetekre.

 

A vásárlók idén még szélesebb skálájú programokra szavazhatnak majd, a 2017. május 15-én közzétett pályázati felhívásban ugyanis a Tesco kibővítette a pályázók körét, hogy még több kreatív ötlet, közösségépítő terv kapjon lehetőséget a bemutatkozásra és szállhasson versenybe a támogatásért. A civil szervezetek mellett ezúttal olyan közösségi társaságok, csoportok jelentkezését is várja az áruházlánc, amelyek nem bejegyzett szervezetként működnek, de ötleteikkel és munkájukkal értékes közösségépítő tevékenységet végeznek.

 

A helyi kezdeményezések jelentőségét, a közösségépítés és a szervezetek szerepének fontosságát bizonyítja, hogy a magyar vásárlók 2016-ban több mint 2,7 millió szavazatot adtak le, 2017 tavaszán pedig közel 3 millió szavazattal választották ki a nyerteseket. Az áruházlánc vásárlói a most futó pályázat során 2017. október 3. és 31. között szavazhatnak majd arra, hogy mely programok nyerjék el a támogatást. A nyertes pályázatokat a november 13-ai héten hirdeti ki az áruházlánc.

 

A pályázati kiírás, valamint a 2016-os és a 2017. tavaszi pályázat nyertes projektjei a www.tesco.hu/kozosseg weboldalon érhetőek el.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.