Főoldal » Túlélés és/vagy fejlődés?!

Túlélés és/vagy fejlődés?!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Pénz, piac és partnerség

  • dátum: 2012.04.24.
  • helyszín: Budaörs Város Polgármesteri Hivatala
  • típus: konferencia

Budaörs Város Önkormányzata és a Piac & Profit közös konferenciája az önkormányzat, a kormányzat és az üzleti szektor partnerségére helyezi a hangsúlyt. Az együttműködés, partnerség, összefogás, összehangolódás, az érdekek harmonizációja nélkül ugyanis egyik partner sem lehet sikeres.

A partnerséget és a helyi közösség részekénti létezést hangsúlyozó rendezvényre várják a kkv-kat, külön említve az agrárvállalkozásokat, az önkormányzatokat és a térség fejlesztésében érdekelt szervezeteket.

A konferencia egy csokorba fűzi a kormányzati, pénzintézeti, Európai Uniós, és helyi finanszírozási és fejlesztési lehetőségeket, valamint bemutatja a legfrissebb, leghatékonyabb üzleti megoldásokat, melyek alkalmazása versenyelőnnyé válhat.

A térség vállalkozóinak és önkormányzatainak fejlődése múlik azon, hogyan tudják az érintettek optimálisan kihasználni az mkv-k, kkv-k és az agrárium, valamint a térségfejlesztés kedvezményes és egyéb forráslehetőségeit, s azt a helyi üzleti, társadalmi környezet fellendítésére transzformálni.

Még mindig a pénz, a források megszerzése a legnagyobb probléma. Az EU-s pályázati források, a Széchenyi Terv kedvezményes forrásai, a Darányi Ignác terv mentén megszerezhető támogatási pénzek mellett idén a „Pénz, de honnan” konferenciasorozat nagy hangsúlyt fektet a helyi forrásokra, s a térség vállalkozóinak, valamint az önkormányzatnak az összefogására.

Regisztráció és részletes tematika a www.piacesprofit.hu oldalon található.

A túlélés és fejlődés napjaink szigorú követelmény rendszere, ezért erre mindenkinek megfelelő stratégiával kell rendelkeznie.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.