Főoldal » Turizmus fejlesztés…

Turizmus fejlesztés…

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelentek a turizmusfejlesztést célzó kiemelt projekt felhívások a Dél-dunántúli, az Észak-magyarországi, az Észak-alföldi és a Nyugat-dunántúli régióban. A kiemelt projekt felhívások fő célja az innovatív, magas színvonalú, önálló vonzerővel bíró, a régiók egyedi értékein, természeti és épített örökségen alapuló nemzetközi jelentőségű turisztikai termékek, vonzerők kialakítása és fejlesztése.

A felhívások az alábbi címeken és kódszámokon érhetők el:

    Komplex turisztikai termékcsomagok kialakítása című, DDOP-2.1.1/E,F-12 kódszámú,
    Versenyképes turisztikai termék – és attrakciófejlesztés című, ÉAOP-2.1.1/E-12 kódszámú,
    Kiemelt turisztikai termék – és attrakciók fejlesztése című, ÉMOP-2.1.1/A-12 kódszámú
    A régió nemzetközi jelentőségű kulturális és világörökségi helyszíneinek fenntartható turisztikai célú hasznosítása valamint kiemelt, nemzetközi jelentőségű gyógyfürdők fejlesztése című, NYDOP-2.1.1/A,B-12 kódszámú.

A korábban felfüggesztésre került Kiemelt turisztikai termék – és attrakciók fejlesztése című, DAOP-2.1.1/G-11 kódszámú kiemelt felhívás a mai napon újraindul.

A felhívások keretében projektötletek és projektjavaslatok benyújtása is lehetséges. A kiemelt projektek Kormány általi egyidőben történő nevesítése és egységes kezelése érdekében a benyújtási határidő minden régióra, mind projektötletre, mind projektjavaslatra vonatkozóan 2012. május 7-ig nyílik lehetőség.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.