Főoldal » Üdülőház, ingatlan, nyaraló bíróságon, lakóingatlan hatóságok előtt!

Üdülőház, ingatlan, nyaraló bíróságon, lakóingatlan hatóságok előtt!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Üdülőház,üdülőingatlan,nyaraló épület, telek, családi ingatlan károkozás egyik formája az szükségtelen zavarástól való tartózkodás semmibe vétele!

Bíróságok előtt a nyaralóház, családi ingatlan ügye egyre gyakrabban.

 

Családi ház, családi nyaraló olyan ingatlanok, amelyek a család egészségét, nyugalmát hivatottak szolgálni.

Ennek bizonyítéka, hogy március végén megtelnek a családi nyaralókkal övezett területek Bajától, Sopronig!

 

Árvíz és szomszédos területek feltöltése okozhat kárigényt, jogvitát!

Károk és jogi ügyek a családi háznál gondot és komoly pénzkiadásokat jelentenek.

Szakmai munkánkkal a költséghatékony és jogvita időhatékony jogi megoldásokat biztosítjuk a családi házak és családi nyaralók peres, jogvitás eseteiben!

 

Bírósági per elkerülhető, vagy bírósági per könnyebben kiváltható, ha az okozott károk szakértői szakvéleményből megismerhető. (magánszakértők, költségszakértők stb.)

Szomszéd telkén zajló ipari vállalkozás, szomszéd telkén teherautók szervize, vagy fém-szerkezetű mobil átjátszótorony különböző vitákra, perre ad életszerű lehetőséget.

 

Az ingatlan tulajdonosa okkal fordul a szomszédhoz értékcsökkenés jogvita miatt.

13/2014 Kúria polgári elvi döntés részletesen mutat rá a bírói értelmezés szempontjaira, ezzel a bírósági per kiváltását is megkönnyítve.

 

Irodánk szakmai résztvevői között földmérő szakértő, építési költségszakértő, jogász, ügyvédek, közgazdászok végeznek önálló feladatokat a jogsértett, vitás ügyekben a háztulajdonosok, ingatlanok védelmében!

Új jogszabályok eredményezik, hogy a peres és jogvitás ügyek vitarendezése közben a földmérő szakértelem is fontos terület.

 

Különösen nehezen elviselhető a régi háztulajdonos számára pl. a földrészlet határ megváltozása jogvita, vagy épületek építése körül az építmény feltüntetése ügyek. Ezekben is számíthat ránk vidékről, vagy a fővárosból!

Családok élete, nyugalma megy tönkre felelőtlen, elméretezett telek ügyeken, hibás kőműves munkák miatt, be nem tartott szerződések miatt, szomszéd által okozott károk miatt!

Telefon: Műszaki iratokkal megbeszélés csak előzetesen egyeztetve a kitűzött időpontban! (Forrás: INGATLANOK PERBEN, EGYEZSÉGBEN)

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.