Főoldal » Újabb géptámogatási lehetőségek

Újabb géptámogatási lehetőségek

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Vissza nem térítendő támogatás vehető igénybe az Irányító Hatóság (a továbbiakban: IH) által a támogatási rendelet hatálybalépésével egyidejűleg a 302/2013. (XII.13.) IH közleményben közzétett, a támogatási rendeletben megjelölt célterületek vonatkozásában lezárt gépkatalógusban meghatározott kódok alapján beazonosítható gépek és technológiai berendezések (a továbbiakban: gép) beszerzésére az alábbi célterületekhez kapcsolódóan, a támogatási rendelet 2. § (2) bekezdése alapján:

1. célterület:   az állattenyésztés technológiai fejlesztése céljából támogatható gépek beszerzéséhez,

2. célterület:   az élelmiszer-feldolgozás technológiai fejlesztése céljából támogatható gépek beszerzéséhez.

A támogatási kérelmek az adott célterületen belül, az értékelés alapján jóváhagyott támogatási összeg alapján kis- és nagyértékű gépbeszerzésekre kerülnek csoportosításra és külön rangsorolásra, az alábbiak szerint:

•·         Kisértékű gépbeszerzés: amely esetén a támogatási kérelemre jóváhagyott támogatási összeg legfeljebb 15 000 000 Ft,

•·         Nagyértékű gépbeszerzés: az a kisértékű gépbeszerzésnek nem minősülő gépbeszerzés, melynek esetében a támogatási kérelemre jóváhagyott támogatási összeg legfeljebb 250 000 000 Ft.

Részletek itt olvashatóak: 191/2013. (XII.13.) számú MVH Közlemény

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.