Főoldal » Urbitális Majális 2012.

Urbitális Majális 2012.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Az Urbitális Majális  rendezvénysorozat keretében Belvárosi Majális és Nassoló Gyereknapok néven 4 napos kulturális, gasztronómiai esemény-sorozatot indítanak útjára hagyományteremtő jelleggel az Erzsébet téren, május 25-26-27-28, 10-20 óra között!

A belvárosi utcákból és környezetükből kitelepülő éttermek, kávézók, cukrászdák, lakberendezési boltok, design üzletek, antikváriusok, galériák, tánciskolák, civil szervezetek töltik meg az Erzsébet teret.

A szervezők szándéka az, hogy felépüljön az Erzsébet téren, Budapest tágan értelmezett belvárosának turisztikai, és vállalkozói, valamint gasztronómiai kínálata, pl. Király utca, Falk Miksa utca, Ráday utca, Bartók B. út, Liszt Ferenc tér stb…

Cél, hogy a kiállítás koncentráltan mutassa a nagyközönség számára a mai Budapest dinamikus közösségi tereit, utcáit. Szándékunk továbbá az, hogy a vásárlók újra felfedezzék Budapest “kis” boltjait, visszaszokjanak a helyiek a régi sétáló és vásárló utcákba, megismerjék Budapest valódi arcát.

A szórakozást és kikapcsolódást az izgalmas kiállítások és interaktív műsorokon túl, a zene biztosítja, amelyre az Akvárium Klubban és a közterületen is számíthatnak a látogatók.

A Belvárosi Majális része lesz a gyermeknapra fókuszáló 4 napos Nassoló napok rendezvény, amely a legfinomabb édességek találkozóhelye lesz Budapest belvárosában. Ide várják a nassolni szerető gyerekeket és felnőtteket. Az eseményen az édesipar legjelentősebb hazai képviselői, édesség manufaktúrák, gyártók, kereskedők, cukrászdák, fagylaltozók, kávézók képviseltetik magukat. A Nassoló napok rendezvényen nem csak nézelődni, hanem kóstolni és vásárolni is lehet. Programokkal és előadásokkal színesítik a gyermeknapi rendezvényt.

A rendezvény ugyanakkor komoly célt is szolgál: ismerd meg a város mindennapjait, működését kellemes és jó oldalait, milyen az élet a fővárosban, mi mindent lehet tenni és mi mindent tesznek a város lakói a városban, a várossal. A szervezők célja ezúttal is megmutatni, hogy mitől élhető, szerethető Budapest

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.