Főoldal » Várják a projekt ötletek benyújtását!

Várják a projekt ötletek benyújtását!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (MNVH) szeptemberben három projektötleti felhívást tett közzé, amelyekre 2012. szeptember 30-ig lehet jelentkezni.

A projektötleti felhívások egyike a sokoldalú és fenntartható vidékfejlesztéssel kapcsolatos szakmai kiadványok szerkesztésére, készítésére, sokszorosítására és terjesztésére vonatkozik. A szakmai kiadványok célja elméleti és gyakorlati tudás átadása révén a vidék értékeinek, kultúrájának, hagyományainak élővé tétele.

A másik projektötleti kiírás, amire a hálózat ötleteket vár a sokoldalú és fenntartható, vidékfejlesztéssel kapcsolatos ismeretátadás szervezésére vonatkozik. A projektötletnek olyan szakmai ismeretátadás megszervezésére, programok lebonyolítására kell irányulnia, amelyek során módszertanilag koordinált szakmai munka, tudásátadás folyik, amely biztosítja a kiemelt vidékfejlesztési programok támogatását, tudományos kutatások eredményeinek bemutatását, vagy alkalmas szakszerű tapasztalatok átadására.

Az MNVH emellett a sokoldalú és fenntartható, vidékfejlesztéssel kapcsolatos módszertani és gyakorlati tanulmányok, szakmai anyagok készítésére vonatkozó projektötletek benyújtására is felhívást tett közzé.

Projektötletet kizárólag a felhívásokat megelőzően lefolytatott előzetes nyilvántartásba vételi eljárás során megfelelt, azaz ténylegesen nyilvántartásba vett, tevékenységükben a vidékfejlesztéshez kötődő vagy azt felvállaló, adószámmal rendelkező magyarországi szervezet nyújthat be.

A projektötlet benyújtásával kapcsolatban információ kérhető munkanapokon 8.00 órától 16:00 óráig, pénteken 14:00 óráig a (1) 362-8120 információs telefonszámon, illetve a beadási időszak alatt folyamatosan a projektotlet@mnvh.eu e-mail címen.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.