Főoldal » 60 perc izzadás

60 perc izzadás

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Mit meg nem tesz az ember lánya, hogy jól nézzen ki. Minap én is betévedtem aerobikra, 5 év után először. Ahhoz képest, hogy régen spinning-királynő voltam, jól elszoktam tőle. Meg nyáron nagy lelkesen róttam a köröket, előtte volt egy úszós korszak. Tehát aktívnak aktív voltam, de nem macásan. Az aerobik valahogy nekem abszolút a nőcis kategória. Itt tényleg számít, hogy ki, milyen mezben domborít. Verseny. Szinte csak jó nőt látni. Akkor meg minek? Elit egy kis klub ez valahol. Mindegy. Nemhiába kerültem évekig. OK, meg közben szültem egy gyereket, illetve alapból feszes idomaim vannak-voltak, némi nagyképűséggel azt mondanám: nem volt rá szükségem. Érdekes módon a szinglitársadalom részesíti előnyben, nem véletlen. Önbizalomnövelő, ha már a „rohadék” lefaragott belőle. Tehát önként vállalt szenvedés ez, 60 perc tömény „erotika”, OK legalább az izzadás része stimmel.

       Mivelhogy ha nem sumákolsz, akkor márpedig gyöngyözöl. Nem kell finomkodni, itt pont ez a lényeg, senki sem néz ki egy-két izzadtságfolt miatt, sőt ez a lényeg. Nem egy dezodorreklámban vagyunk, az tény. Nem is a feszes comb és a sixpack elérése a lényeg, hanem az önbizalomnövelés. Illetve egy kitűzött cél. Meg játékosra is lehet venni a figurát, pl én most a Zumba gondolatával kacérkodok. Egy kis játék, egy kis egzotikum… ha már a latino lover épp szabadságon van…

        Az aerobikos maca meg nagyon küzd, hogy kifárasszon, de hát harcedzett backpackerek vagyunk, bírjuk a tempót. No meg általában 18 kilót emelgetünk (4 éves nagyon vagány huligánt), a kilós-kétkilós kis kézisúlyzótól csak halvány mosolygás avagy grimasz kenődik arcomra… Az életveszélyes reggeli bicajozás oviba rohanva meg tutira felér egy spinninggel. Kihagytam valamit? Ja bocs, igen: gumikötél és társai. Ez könnyen lemásolható mozdulatsor, nekem kifejezetten a gyerek utáni pakolászás jut eszembe róla. Tehát 60 perc izzadást otthon is produkálhatunk. Érdekes nem? Az otthoni „aerobiktól” kifáradunk, a másik után meg sóvárgunk-sóvárgunk, aztán csak jót nevetünk. Rengeteg pótcselekvésünk van. NŐ. Te nagybetűs. TE szeszélyes. Te örök elégedetlen.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.