Főoldal » Játszok

Játszok

Játszok

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Játszok.

Felkelek. Tele vagyok energiával. Istenien jó nap vár rám. Azt teszem, amit a legjobban szeretek. Építek. Egyéniséget építek. Egyéniségeket építek. Alkotok. Csodálom a természetet.
Nálam nincsenek hírek. Nincsenek hétköznapok és nincsenek „rossz” dolgok. Mindig itt vagyok és azt csinálom, amit jónak gondolok. Velem mindig csak jó dolgok történnek. Vonzom a világban levő csodákat, és minden égi-földi jót. Mindig a legjobbat kapom. Szellemem békés, tiszta és rendezett.
Az időn kívül élek. Az örökkévalóságnak cselekszem. Mert minden elmúlik, de semmi sem múlik el, ami mindig is volt.
Mit adhatok? Miben segíthetek? Mit oldhatok meg? Élvezem az alkotást. Jól érzem magam.
Bármilyen idő van, itt mindig süt a Nap. Mert a Nap belül található. Itt bent már nincsen semmi rossz, így odakint sem találok rosszat. A fény a tudatosságból ered.

Mi az életnek az értelme? Az életnek nem értelme van. Az élet túl van az értelmen. Azért érzem jól magam, hogy mások is jól érezzék magukat. Nem, nem igaz, azért érzem jól magam, hogy jól érezzem magam. Ez a természetes állapot. Mások csak akkor érzik maradéktalanul jól magukat körülöttem, ha jól érzem magam. Nem, ez sem igaz, mindenki a maga döntése által érzi jól magát. Tehát jól érzem magam. Akik az én utamon járnak, értik a szavaimat.

Az ellentéteken csak nevetek. Szimpátia és antipátia, mily ördögi dolgok! Szegény gyermekek (az emberek) mennyire beleélik magukat. Pedig minden dolog okkal van, az egyetemes része, ezért mindent szeretni annyit jelent, mint a valóságot megérteni. Azt, hogy minden dolog kiegyenlítődik az időben. A legjobb az „időn kívül” élni, látni önmagamat és másokat, mint „játékosokat”, akik szerepeket játszanak, hogy tanuljanak és alkossanak, hogy élvezzék és fejlődjenek.

Nincsenek problémák. Soha nem is voltak. Folyamatok vannak. Mindig minden a megoldás felé halad. A folyamat az élet. Egy folyamat vagyok. Én vagyok az élet. Én vagyok a megoldás. Én vagyok a boldogság. Mert én teljes vagyok. Semmi sem hiányzik belőlem.

Gyere, játsszál velem! A legkomolyabb helyzet a legjobb játék. Mert tudom, hogy sohasem veszthetünk. Mivel teljesek vagyunk, csak jól járhatunk, s ha tudjuk, hogy játszunk, élvezzük a játékot. Sokan mosolyognak rajtunk, mások elítélnek, de mi tudjuk, hogy jól játszunk. Mert tudjuk, hogy mi végre az egész, s nem az állapotban rögződünk, hanem a folyamatban élünk.

Nem építem a jövőt, az már kész. Mégis tervezek, mert örömet okoz. Nem érdekel a világ. Az érdekel, amit visszatükröz a világ. Ha azt ismerem, ismerem az egész világot. Igazából semmit sem tudok. Ezért érzem folyton, hogy mindent tudok.
Ugye, hogy furfangos vagyok?

Miért élnék hétköznapi emberként és gondolatokkal, ha önmagam is lehetek? Így vagyok a legjobb, és így tudok a legtöbbet adni. De igazából semmit sem tudok adni, mert ezt is most Te adod önmagadnak.

Ugye most azt hiszed, végig magamról beszéltem?
Pedig végig Rólad volt szó!
Én a Te jövőbeli hangod vagyok.

 

Kapcsolódó cikkek: Egyéniségépítés – Te

Ha tetszett, nyomj egy lájkot, és/vagy g+, s ha szeretnéd, hogy mások is megismerjék, meg is oszthatod!

A cikk engedély nélküli felhasználása, másolása esetén a szerző jogi fellépéssel élhet!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.