Főoldal » Kulcs az emberekhez

Kulcs az emberekhez

Kulcs az emberekhez

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Kulcs az emberekhez. Aki ért az emberekhez, gyakorlatilag minden kapu kitárul előtte. Legyen az baráti, vagy párkapcsolat, emberek megnyerése, vagy emberek vezetése, önmaga eladása, vagy mások elismerése, ezek mindennapjai része.

Kulcs az emberekhez

Tudod milyen érzés, amikor figyelnek rád? Amikor tisztelnek, kíváncsiak a véleményedre és fontos vagy mások szemében? Könnyen ismerkedsz és tudod a módját, hogyan kerülhess közel bárkihez. Bármit megmersz tenni, nincsen benned félelem, mert ismered a titkot: hogyan bánj az emberekkel.

A hatás döbbenetes: akikhez eddig hozzá sem tudtál férni, vagy egyetlen pillanatot sem vesztegettek volna rád, most megnyílnak előtted és olyan dolgokba avatnak be, amelyekre álmodban sem gondoltál. Pedig semmilyen mágiát nem alkalmazol, csak az emberi pszichológia olyan szabályait alkalmazod, amelyekről mások mit sem tudnak.

Az emberek csodálkoznak:
– Hogyan érted el, hogy beszéljen veled ez az ember, én meg sem merném szólítani!
– Te beszéltél ezzel az alakkal, aki egy goromba fráter, soha nem enged senkit sem közel magához?
– Mit mondtál, hogy téged választottak száz jelentkező közül?
– Hogyan jutottál közel ehhez a férfihoz/nőhöz? Ez senkinek sem sikerült az utóbbi 5 évben!
– De megváltoztál! Azt hittem, még a barátaidat sem mered megszólítani, most meg idegenekkel beszélgetsz úgy, mintha mindig is ismerted volna őket!
– Senki sem tudott engem meggyőzni, de amióta veled beszéltem, az az érzésem, igazad van és örülök, hogy elvezettél erre a gondolatra.
– Mindig is utáltam, ha parancsolnak nekem, de amióta te vagy a vezető még soha nem éreztem, hogy bármit kényszerből kellene tennem. Szívesen teszem, amit mondasz.

A kulcs az emberekhez, nem más, mint annak titka, hogyan közelítsük meg őket, hogyan bánjunk velük, hogyan érjük el, hogy meghallgassanak, a barátaink legyenek, mellettünk döntsenek, vagy kövessenek.
Ehhez nincsen szükség sem mágiára, sem arra, hogy valami extra, különleges egyéniségek legyünk. Egyszerűen az emberek működésének pszichológiáját szükséges megismernünk.

Jelen pillanatban mire vágysz az alábbiak közül?

Szeretnék könnyen ismerkedni.

Jó társalgó akarok lenni.

Barátokat akarok.

Tudni akarom, hogyan lehet másokat könnyen meggyőzni.

Tudni akarom, hogyan lehet másokat könnyen motiválni.

Szeretném, ha jobban el tudnám adni önmagam.

Jól akarok szerepelni az állásinterjúkon.

Én akarok lenni a legjobb (legnépszerűbb/legeredményesebb) vezető.

Bátortalan vagyok és szeretnék több magabiztosságot a kommunikációban.

Azt akarom, hogy tiszteljenek és hallgassanak rám.

Tudni akarom, az emberek miért viselkednek úgy, ahogy.

Ne vágyj ezekre a dolgokra, hanem lépj! Ezek számodra elérhetőek, csak annyit kell tudnod, mit tegyél.

Fenomenális érzés, amikor félelmeid tovatűnnek és bármit meg tudsz tenni, mert a kezedben van az eszköz:  tudod, hogyan kezeld az embereket.

Szerezd meg a kulcsot az emberekhez!

Nemcsak megtanulhatod, hanem égő vágy ébred benned, hogy kipróbáld és alkalmazd ezeket az elveket. Maga a tanulás folyamata élvezetté válik, nem is szólva a közben átélt sikerélményekről.

Ha eddig félénkséged, bizonytalanságod, kételyeid visszatartottak, úgy fogod érezni, mintha mázsás súly hullana le rólad. Mert mindezek a múlté lesznek.

Barátokat akarsz? Tartós kapcsolatokat? Üzleti sikereket? El akarsz valamit adni? Vezető akarsz lenni? Vagy csak meg akarod érteni az embereket?

Ezt nagyon nehéz lenne megtanulni tankönyvekből, de erre nincs is szükség. Helyette itt van egy könyv, amely legalább olyan élvezetes, mint egy regény. Amellett, hogy megtanít az emberekkel való bánás minden csínjára-bínjára, az életből vett számos megtörtént esettel mutatja be ezen tudás hatékonyságát. Valószínűleg akkor is végig olvasnád, ha már sikeres kommunikátor lennél, ugyanis a történetek olyan szórakoztatóak, s egyben tanulságosak, amelynek nehéz ellenállni.

Még a jól kommunikáló emberek nagy része is csak részben ismeri ezeket és a legtöbb ember egyáltalán nem. Aki ismeri és használja is, olyan előnyre tesz szert és olyan lehetőségek nyílnak előtte, amelyek másoknak csak az álom kategóriában maradnak.

Teljesen mindegy, hogy csak barátokat akarsz, üzleti kapcsolatokat, vagy bármilyen emberi kapcsolatot, megfelelő kommunikáció nélkül nem jutsz sehova. Ha nem ismered ezeket az elveket, olyan, mintha ruha nélkül mennél ki a fagyba.
Ezek ismeretével és ha a gyakorlatban alkalmazod őket, nem lesz többé áthághatatlan akadály előtted.

Ne várj tovább! Tedd meg ezt a lépést, szerezd meg ezt a könyvet és alkalmazd!

A siker, boldogság és kielégítő emberi kapcsolatok mindenki számára nyitva állnak, ha tesz értük. A kulcs most már csak egy lépésre van tőled. Kattints a linkre és szerezd meg a kulcsot az emberekhez! (Vigyázz, ha sokáig habozol, oda a lehetőség és neked nem marad!)

10 tipp egyéniséged menedzseléséhez

Ha tetszett, lájkold, oszd meg és véleményezd!

A cikk engedély nélküli felhasználása, másolása esetén a szerző jogi fellépéssel élhet!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.