Főoldal » Nekem BP

Nekem BP

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

       Alapból nem egy nagy szám film, de vannak benne jó részek. Ez adta az ötletet, hogy kellene csinálni egy spontán Workshop-féle összeröffenést, kortól és nemtől függetlenül.

      Kedves ismeretlen ismerőseim! Épp itt az alkalom rá, ugyanis szombaton (03.23.) ígyis-úgyis megyek Pestre, aki gondolja csatlakozzon. Delelőtt 10-kor robogok be a Nyugatiba, ott valahogy összevadásszuk egymást, aztán kezdődhet egy kötetlen beszélgetés egy kv mellett. Filmekről, könyvekről, festészetről, fotózásról, zenéről, pszichológiáról… mindarról, amit ti hoztok magatokkal. Ha úgy vesszük, mi egy nagy család vagyunk. Mi, a Felsőfokon aktív tagjai, hiszen bármikor feladhattuk volna. Mi mégis maradtunk: ki szerelemből, világmegváltásból, mások lehet épp unalomból… nem ez a lényeg, hanem maga a kapocs. Vannak akik csak olvasgatnak, míg mások írnak, valamint kombinálva a kettőt. Kiváncsi vagyok hányan jönnek el. Hatalmas dolog lenne szerintem. Ma hétfő van. Kb 5 nap van rá, hogy eljusson az infó. Pont ez a lényeg benne, nincs nagy reklám és semmi sem kötelező. Legrosszabb esetben meg majd teszek néhány kört BP szívében és elkattintok néhány képet. De remélem lesznek olyanok, akik kíváncsiságból arra néznek. Azért szombat délelőtt, mert délután már repülök. Gondolkodtam még a péntek estén, de az valahogy más, lehet elszabadulnának az indulatok, ha borozni hívnálak titeket…  Első „randira“ ez pont jó, nemde? Szóval: szombat 10 körül a Nyugatiban, MÁV-függő, hogy pontosan  mikor esek be. A piros kabátról könnyen ki lehet majd szúrni. .. Félretéve a poént, a fő téma az lenne, hogy pl egy “Nekem BP“ mintára kellene Szegedről is egy hasonló filmet csinálni, vagy éppenséggel miért nincs – nem is lesz egy jó darabig Szegedről hasonló. Abszolút Pest központú minden. Nekem például nem volt hozzá bátorságom, hogy felköltözzek. Ezáltal tény, hogy „minden jóból kimaradok“, némi túlzással. Nem azt mondom, hogy soha, de még nem érzem úgy, hogy kész vagyok rá… Noha valahol mégis szeretném…             

       Másik fő téma a kortárs irodalom lenne. De mint mondtam nyitott vagyok mindenre. És pont attól spontán, hogy felesleges eltervezni bármit is, mert úgyis „elkalandozik“ a vezérfonal. Utólag lehetne írni róla, közös képeket csinálni stb. Ki hogy látta. Hogy mi mindent tudtunk abból az 1-2 órából kihozni.

    Különböző karakterek vagyunk, különböző stílussal, élettörténettel, de közös célunk van. Kedves ismeretlen ismerőseim! Én nyitott vagyok.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.