Főoldal » Reinkarnációs titkok

Reinkarnációs titkok

Reinkarnációs titkok

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

     Reinkarnációs titkok. Az idők kezdetén, ami sosem volt…
Létezem, de nem tudom, ki vagyok. Érzem, sokan vagyunk, de mind egyformák.
Ki vagyok én?
Látok egy páratlan lehetőséget, hogy megtudjam. Már hallom is a bensőmben a gondolatokat. Valaki útmutatást ad.

 

Reinkarnációs titkok

– Ez egy különleges játék. Meg fogod ismerni önmagad és egy csomó személyiséget, aki benned rejlik. Amire a végére érsz, tudatában leszel mindezeknek. Amikor kijutottál, minden adottságod meg lesz arra, hogy egy sokkal magasabb szinten játsszad a játékot és te is játékokat hozzál létre.
– Így néz ki a játékasztal felülről.
Egy nagy és hosszú, körbekerített területet láttam, amelyen belül falak voltak, azok között számos út, és az egész úgy festett, mint egy labirintus.
– Elmondom a szabályokat.

 

1. Itt bemész – mutatott egy ajtóra – és a cél az, hogy a túloldalon – itt egy másik ajtót mutatott – eljuss a kijáratig.

2. A játék több részre van osztva és ezek során hol férfit, hol nőt fogsz játszani és számos szerepet.

3. Amikor először belépsz, bármelyik irányt és folyosót választhatod. Ha már elindultál az egyiken, addig nem válthatsz, amíg kereszteződéshez, vagy oldaljárathoz nem érsz.

4. Az úton számos eszközzel és hozzád hasonló játékossal is találkozni fogsz. Ezek egy része segíti az előrehaladásod, másik része hátráltatja és vannak semlegesek. Azonban kikerülni nem tudod őket, mert mindegyik ad számodra valamit, amit az út végén megtarthatsz.

5. Mivel az út nagyon hosszú, a játék részekre van osztva. Ha az egyiknek a végére érsz, megpihenhetsz és  addigra nyílik számodra egy új ajtó. Az új ajtó mindig a szomszédos rendszerben nyílik, tehát mindig abban az irányban haladhatsz tovább, amerre előzőleg mentél. Az ajtón mindig egyedül kell átmenned.

6. Minden új rész olyan elemeket, eszközöket tartalmaz, amelyek valamilyen módon kapcsolódnak az előzőhöz, bizonyos tekintetben annak továbbfejlesztett változatai. Több játékos hasonló úton fog járni, ezekkel újra és újra összetalálkozol, bizonyos játékosok pedig azért keresztezik az utadat, mert rendelkezni fogsz valamivel, ami nekik nincs. Ugyanígy te is keresni fogod azokat, akik olyasvalamivel rendelkeznek, amire szükséged van. Amikor kapsz valamit, késztetést fogsz érezni, hogy valamilyen módon visszaadd és mások is, hogy számodra, de ez nem a szabályok miatt van, hanem azért, mert ezáltal előrehaladtok.

7. Amikor egy új részen indulsz el, csak előre fogsz látni, illetve az utat, amelyet ott megtettél, a régebbi részekre nem láthatsz vissza. Később, amikor már sok részen áthaladtál és közel leszel a kijárathoz, találni fogsz olyan helyeket, ahol a falak felett átnézve visszanézheted addigi útvonalaidat. Azt is megteheted majd, hogy a következő részekbe pillants, azt azonban nem fogod tudni, pontosan melyik útvonalon fogsz végighaladni.

8. Minden játékos azonos feltételekkel indul, de a játék folyamán – attól függően merre megy és mit tesz – a lehetőségeik változnak. Mire a kijáratot elérik, minden fő részen áthaladtak és ismerni fognak egy útvonalat – a sajátjukat.

9. Vannak irányítók, vigyázók, felügyelők és segítők is. Ők a játék bármelyik részén megjelenhetnek, de csak akkor jelennek meg, ha a feltételek adottak, vagy azt szükségessé teszik. A játékosok egy része, a játék bizonyos pillanataiban – főként a végefelé – segítheti az ő munkájukat.

10. Bármelyik játékos segíti a másik játékos előrejutását, a saját előrejutását is segíti, de ha annak akarata ellenére segíti, akkor saját magát hátráltatja.

11. Minél „mélyebbre” jutsz a játékban, annál kevesebb a választási lehetőséged (útvonalad), de egyben mindig új lehetőségekkel (útvonalakkal) találod magad szembe.

12. Ha valaki nagyon jó játékos és gyorsan fejlődik, egyes részekben beléphet olyan helyekre, ahol a játék irányítói felfedik előtte a játék igazi célját és az ő szerepét benne. Ha teljes mértékben megérti ezeket, akkor lehetősége lesz sokkal gyorsabban az út végére érni, mint egyébként.

Összegezve: Minden egyes játékos előbb, vagy utóbb eljut a kijáratig, de nincsen két játékos, aki pontosan ugyanazt az útvonalat járná be. Senki sem jut a kijáratig addig, amíg az összes alapszerepet meg nem ismerte. Ezek száma nem olyan nagy, gyakorlati okokból azonban sok az ismétlődés és a variáció.

Sötétség…..semmi….itt vagyok….ki vagyok? A játék elkezdődött.

Vége

 

Magyarázat – mit jelentenek az egyes pontok

Ha még nem jöttél volna rá, mit jelentenek az egyes pontok:

1. Bejárat: belépés a fizikai létezésbe, első megszületés. Kijárat: a reinkarnációk vége.

2. A „játék” több életből áll és ezek során férfiként és nőként is számos szerep vár.

3. Tiszta lappal indulsz és először minden lehetőség (irány) nyitva áll. Ha már elindultál az egyiken (döntöttél valami mellett, tettél valamit), addig nem tudsz más irányba menni, amíg a döntésed és mozgásod eredményeként bejárt út más lehetőségekhez nem vezet.

4. Életeid során rengeteg embert, valamint fizikai és nem fizikai dolgot megismersz. Lesznek, akik gyorsítják a fejlődésed, mások rossz irányba vezetnek, de mindenkivel azért találkozol, mert egy ponton keresztezik egymást az utaitok és ez minden esetben azzal jár, hogy valamilyen élményt keltetek egymásban, amelynek emléke elraktározódik.

5. Mivel a reinkarnációk sora évezredekig tart, különböző részekre van osztva, amelyeket más-más testben tehetsz meg. A pihenés az életek közötti idő a szellemi világban, az új ajtó egy új születés. Az új élet mindig az előző következményeként, onnan folytatva halad, tehát nem lehet teljesen nulláról indulni. A „halál” és a „születés” folyamata egyedül történik.

6. Minden egyes új élet kapcsolódik az előzőhöz, de új lehetőségeket is tartalmaz. Lesznek mások, akik hasonló jellemzőket alakítottak ki, velük rendszeresen találkozol, legtöbbször családként, testvérként, szülőként, gyermekként, párként. Lesznek olyanok, akik nem ezért jelennek meg életeidben, hanem mert léteddel valamit tanítasz nekik és fordítva.
Bármit tesztek egymással, bármilyen módon, kölcsönhatás indul el, amely akkor ér véget, amikor kiegyenlítődnek a tettek. Vagyis minden cselekedeted egy reakciót indít el, amely viszontreakciót vonz magával az egyensúly végett. Ezek az akciók és reakciók velejárói a létezésnek és segítik a fejlődést és tudatosodást.

7. Amikor egy új életet kezdesz, nem emlékszel az előzőre. A sokadik élet után elérsz olyan fejlettségi szintre, hogy időnként képes leszel emlékeket felidézni a régebbi életekből. Bizonyos fokig a jövőt is láthatod, de csak valószínűségeket, mert te fogod meghatározni – ha odaérsz – konkrétan melyik lehetőségeket választod.

8. Mindenki ugyanannyi lehetőséggel és feltételekkel kezd, de az életek során átélt tapasztalatok, tettek és megértések folytán más-más lehetőségek nyílnak előttük. A reinkarnációk végén már minden fontosat megtapasztaltak, amire szükségük volt a teljes önismerethez és tudatában lesznek, mekkora és milyen utat jártak be.

9. A magasabb rendű létformák – amelyek megalkották ezeket a lehetőségeket –  az életeket folyamatosan figyelemmel kísérik, irányítják a folyamatokat. Időnként tanítanak és segítenek is, ám ennek feltétele, hogy az egyének lehetővé tegyék azt. A reinkarnációk vége felé, a tapasztalatok birtokában az egyének képessé válhatnak a még hátrébb levőket segíteni, tanítani.

10. Minden tett visszahat az elindítóra, ezért bárkin segítesz, magadon is. Ha körültekintés nélkül, a másik figyelembevétele mellőzésével segítesz és ezzel megfosztod a lehetőségtől, hogy saját maga oldjon meg valamit, s ezáltal fejlődjön, saját fejlődésed is visszaveted.

11. Minél több életet éltél, annál több mindenen mentél át. Tapasztalataid, tetteid, következtetéseid, élményeid és hiteid szűkítik a lehetőségeid körét. De minden életben továbbhaladsz és új lehetőségek tárulnak fel előtted.

12. Ha valaki elér egy magas fejlettségi szintet, lehetősége lesz rá, hogy beavatást kapjon. Ennek során megismeri saját lényének titkát, életeit,  az életek és a létezés értelmét és az ő küldetését. Amilyen mértékben tudatosul ez benne a beavatás után, olyan mértékben csökken az előtte álló megteendő út.

Folytatás: Karma és/vagy szabad akarat

Ha tetszett, lájkold, oszd meg és véleményezd!

A cikk engedély nélküli felhasználása, másolása esetén a szerző jogi fellépéssel élhet!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.