Főoldal » Universal Channel írói pályázat

Universal Channel írói pályázat

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

 Aki szeret írni, és szereti a Testvérek című sorozatot, mely november 21-én magyarországi premier keretében mutatta be a II. évadot, most megcsillogtathatja tudását. A Universal Channel író pályázatot hirdet.

November 21-én, vasárnap 22 órakor magyarországi premierrel indult útjára a Testvérek II. évada. A Calista Flockhart, Sally Field, Rob Lowe és további ismert színészek által fémjelzett sorozat egy amerikai család mindennapjait követi nyomon. A testvérek életét nap, mint nap örömök és bánatok, sikerélmények és kudarcok tarkítják, úgy, ahogy bárki másét, és miközben láthatjuk, hogyan próbálnak olyan tökéletessé válni, mint szüleik, számos társadalmi problémára is rálátást kapunk.

A Universal Channel versenyt hirdet azon Testvérek rajongó és írói vénával rendelkező nézői között, akik kedvet éreznek megmérettetni magukat. A csatorna december 10-ig olyan „pályaműveket” vár, melyek maximum 2 000 karakterben, kötetlen formában és stílusban mutatják be a sorozatot. A csatorna azinfo@universalchannel.hu email címre várja a műveket.

Az írásokat a csatorna képviselői bírálják el, a nyertes munka a Universal Channel facebook oldalára és a www.sorozatguru.info weboldalra kerül fel. A további hét legjobb munkából hetente egy szintén megjelenik majd a csatorna facebook oldalán.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.