Főoldal » Posts tagged"alta badia"
A legjobb töltött káposzta (Boldog Karácsonyt!)
Turizmus és vendéglátás

A legjobb töltött káposzta (Boldog Karácsonyt!) »

Nincs karácsony nélküle. A halászlé, a kocsonya és a beigli mellett az ünnepi menüsor kihagyhatatlan fogása. Vitathatatlan, hogy – bár születtek már kímélő, „lájtos” kreációk – eredeti szándék szerint ez nem egy… Elolvasom
17 dec, 2013
4132
Szerző Túra blog
Agrármarketing pályázat…
Agrár

Agrármarketing pályázat… »

A Magyar Turizmus Zrt. a 2013. évi közösségi agrármarketing program keretében pályázatot ír ki a magyar élelmiszeripart, gasztronómiát népszerűsítő rendezvények támogatására. A támogatás célja Magyar… Elolvasom
9 ápr, 2013
1541
Szerző Dr. Kiss István
Borok, sajtok és fogyasztási kultúránk
Turizmus és vendéglátás

Borok, sajtok és fogyasztási kultúránk »

Itt a pince-,és grillfesztiválok ideje. Aki nem csak egy jó tivornyázásra gondol, hanem az igazi kulináris élvezetek miatt látogatja a rendezvényeket, kiváló borokat iszogathat, megismerheti a kiteljesedő és… Elolvasom
13 jún, 2012
1929
Szerző
Urbitális Majális 2012.
Agrár

Urbitális Majális 2012. »

Az Urbitális Majális  rendezvénysorozat keretében Belvárosi Majális és Nassoló Gyereknapok néven 4 napos kulturális, gasztronómiai esemény-sorozatot indítanak útjára hagyományteremtő jelleggel az… Elolvasom
22 máj, 2012
1091
Szerző Dr. Kiss István
Francia ízek…
Agrár

Francia ízek… »

Francia gasztronómia a Francia Intézetben Így étkeznek a franciák címmel gasztronómiai napok kezdődnek francia séfekkel, filmekkel a budapesti Francia Intézetben keddtől több mint egy hónapon át. Az mti.hu tájékoztatója… Elolvasom
14 máj, 2012
1426
Szerző Dr. Kiss István
Gasztronómiai fellegvár…
Agrár

Gasztronómiai fellegvár… »

Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál Dátum: 2011.10.06 – 2011.10.09 Helyszín: BUDAPEST – Budai Vár Rendezvény kezdete: 2011. október 6., csütörtök Rendezvény vége: 2011. október 9., vasárnap BUDAPEST… Elolvasom
18 Sze, 2011
1628
Szerző Dr. Kiss István
Ízek varázsa…
Agrár

Ízek varázsa… »

Meg kell őriznünk hagyományos ízeinket. A mi felelősségünk és a mi feladatunk megőrizni ízeinket. Nekünk kell őket megismertetni a világgal, és nekünk kell áthagyományozni őket az utókorra – jelentette ki V. Németh… Elolvasom
25 aug, 2011
1050
Szerző Dr. Kiss István
Hotelek tájjelleggel terített asztalai – étkek és nedűk Prémium módra
Turizmus és vendéglátás

Hotelek tájjelleggel terített asztalai – étkek és nedűk Prémium módra »

A vendéglátás sikere mindenkor összefügg a vendégek asztalára feltálalt ételek és italok minőségétől. Lehet egy szálloda védjegye, a figyelmesség magasiskolája, a helyi gasztronómiai hagyományok bemutatásának… Elolvasom
23 aug, 2011
1028
Szerző
Gödi Fesztivál
Turizmus és vendéglátás

Gödi Fesztivál »

2011. június 3. és 5. között kerül megrendezésre három napon át a Gödi Fesztivál. Kulturális programok és sport versenyek váltják egymást a nap folyamán, miközben különféle gasztronómiai ínyencségeket kóstolhatnak… Elolvasom
3 jún, 2011
1313
Szerző