Van reklám a mikrovállalkozásánál? A legolcsóbb marketing is több embert ér el, fontban és euroban….
Média és marketing

Van reklám a mikrovállalkozásánál? A legolcsóbb marketing is több embert ér el, fontban és euroban…. »

Mikrovállalkozások méretüknél fogva nem lehetnek ott egyszerre minden trend első konferenciáin, vagy minden új akció kezdetekor. Mikrovállalkozások és marketing kampányok a web segítségével! Eltérő számadato… Elolvasom “Van reklám a mikrovállalkozásánál? A legolcsóbb marketing is több embert ér el, fontban és euroban….”
13 máj, 2014
1212
Szerző perek.szerzodes
Zivatar előrejelző számláló Budapestre
Természettudomány

Zivatar előrejelző számláló Budapestre »

Zivatar előrejelző számlálót hoztam létre, amely tulajdonképpen egy egyszerű webes visszaszámláló. Hosszútávon az előrejelzési időjárási modellek (amik alapján jórészt az előrejelzéseim is készülnek), a radarképek… Elolvasom “Zivatar előrejelző számláló Budapestre”
8 Júl, 2012
940
Szerző Csengeri Zoltán
MESH a jövő?
Oktatás

MESH a jövő? »

Lisa Gansky akiről csupán néhány dolgot lehet tudni, volt néhány ötlete, amit később eladott. Nagy cégekkel dolgozott együtt, Kodak, AOL, és ilyenek. 1993-ban kitalálta a bannerhirdetéseket és csupa ilyen ma má… Elolvasom “MESH a jövő?”
6 Már, 2012
2629
Szerző
Kovács Attila-díj 2011 – Újságírók az információs társadalomért
Társadalomtudomány

Kovács Attila-díj 2011 – Újságírók az információs társadalomért »

A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT), az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) és az Informatika a Társadalomért Egyesület (Infotér) közösen hirdeti meg… Elolvasom “Kovács Attila-díj 2011 – Újságírók az információs társadalomért”
16 Júl, 2011
1291
Szerző Dr Pálvölgyi Benedek
Az internet és a szerzői jogok
Jog és közigazgatás

Az internet és a szerzői jogok »

Beszélgetés Gyertyánfy Péterrel, az Artisjus főigazgatójával Az internet filozófiája a korlátlan információszabadságra épül. Csakhogy a virtuális tér gáttalansága számos jogot súlyosan érint vagy sért (szerzői… Elolvasom “Az internet és a szerzői jogok”
13 jún, 2011
862
Szerző Dr Pálvölgyi Benedek