Hogyan adjam be a válást? Iskolai szünet és gyermekelhelyezés?
Jog és közigazgatás

Hogyan adjam be a válást? Iskolai szünet és gyermekelhelyezés? »

Az EMV (Első Magyar Válási Intézettel) közösen pszichológusok és ügyvédek segítségével adunk választ arra a kérdésre: “Hogyan adjam be a válást?” Válás előtt a legfontosabb a párbeszéd megőrzése legaláb… Elolvasom “Hogyan adjam be a válást? Iskolai szünet és gyermekelhelyezés?”
2 jún, 2013
936
Szerző perekszerzodesek
Elvált anyák, elvált apák már tudják – jobb a válási mediáció!
Jog és közigazgatás

Elvált anyák, elvált apák már tudják – jobb a válási mediáció! »

Elvált apák és elvált anyák fórumokon mesélhetik el – sokkal jobb a válási mediátor megbízása egy válásnál, mint az önfejű pereskedés. Válás menete először könnyűnek tűnik, s lelkes bátorításból sincs hiány… Elolvasom “Elvált anyák, elvált apák már tudják – jobb a válási mediáció!”
15 okt, 2012
906
Szerző perek.szerzodes
Családi jogviták – családi válságok rendezése szakértelemmel két bírósági tárgyalás között
Jog és közigazgatás

Családi jogviták – családi válságok rendezése szakértelemmel két bírósági tárgyalás között »

A nyári időszak egyben az iskolaváltások időszaka. Gyermektartásdíj megszűnése, válás közben meghozott új döntések megfelelő alapossággal a nyári időszakban rendezhetőek! Válás döntései közül kiemelkedik… Elolvasom “Családi jogviták – családi válságok rendezése szakértelemmel két bírósági tárgyalás között”
2 Júl, 2012
976
Szerző perekszerzodesek
Válás elindítása, bírósági tárgyalás előtt a bírósági per menete, válás menete, vagyonmegosztás menete ismerete nélkülözhetetlen
Jog és közigazgatás

Válás elindítása, bírósági tárgyalás előtt a bírósági per menete, válás menete, vagyonmegosztás menete ismerete nélkülözhetetlen »

  Felsorolhatatlan azon ügyek száma, ahol minden esetben a bírósági tárgyalás előtt, a bírósági kereset beadása helyett az igazságügyi szolgáltató mediátor iroda szakmai konzultációja a költségkímélő é… Elolvasom “Válás elindítása, bírósági tárgyalás előtt a bírósági per menete, válás menete, vagyonmegosztás menete ismerete nélkülözhetetlen”
16 ápr, 2012
903
Szerző perekszerzodesek
Válóper előtt – a válóper beadása átgondolt lépés legyen válás előtt
Jog és közigazgatás

Válóper előtt – a válóper beadása átgondolt lépés legyen válás előtt »

Tekintsük át a válás menete , a válás előtt kialakult időszak lényeges témáit. Válás beadása, válóper megindítása már előkészített módon a válás, vagyonmegosztás részleteinek rendezésével az igazságügyi szolgáltat… Elolvasom “Válóper előtt – a válóper beadása átgondolt lépés legyen válás előtt”
15 ápr, 2012
1754
Szerző perekszerzodesek