Migráció előtt, migráció alatt: Életrendező mediáció, házasságrendező mediáció szakértőkkel!
Hadászat és rendészet

Migráció előtt, migráció alatt: Életrendező mediáció, házasságrendező mediáció szakértőkkel! »

Az élet igazságairól szinte minden tapasztalt felnőtt akár férfi, akár nő bőven tud mesélni. Olvasóink záporozó kérdéseiből azét kiderül, rengeteg a félig kimondott konfliktus, az érdekek, érzelmek meg nem oldott… Elolvasom “Migráció előtt, migráció alatt: Életrendező mediáció, házasságrendező mediáció szakértőkkel!”
24 Sze, 2014
1546
Szerző perekszerzodesek
Aratás…
Természettudomány

Aratás… »

Bár az aratás már június közepén megkezdődött – természetesen Bács-Kiskun és Baranya megyékben az őszi árpa betakarításával – az igazi arató napok mostanság vannak. Most ezekben a nagy kánikulai időkben… Elolvasom “Aratás…”
8 Júl, 2012
2609
Szerző saso63
Mars, a Vörös bolygó
Természettudomány

Mars, a Vörös bolygó »

Nem véletlenül választottam ezt a jelzőt a cikk címének, mivel mondanom sem kell, hogy ez a bolygó legszembetűnőbb tulajdonsága, és ha csak vörös bolygóként is emlegetjük, rögtön mindenki számára nyilvánvalóvá… Elolvasom “Mars, a Vörös bolygó”
26 máj, 2012
4026
Szerző
Másképp is kialakulhattak az élet alkotóelemei (cikkajánló)
Természettudomány

Másképp is kialakulhattak az élet alkotóelemei (cikkajánló) »

<Az élet egyes alkotóelemeinek a kialakulása egy kicsit a szendvicsekre emlékeztet, készíthetők hidegen, de akár melegen is. A NASA legújabb kutatása szerint több módon is létrejöhetnek az élet kulcsfontosság… Elolvasom “Másképp is kialakulhattak az élet alkotóelemei (cikkajánló)”
12 Már, 2012
845
Szerző saso63
Alga… (cikkajánló)
Természettudomány

Alga… (cikkajánló) »

Miket olvasok én tudatlan, autodidakta természetbúvár!  Egy egysejtű bekebelezett egy baktériumot, így lettek a növények. A növények mintegy másfél milliárd éves sikertörténete két különböző élőlény egyedülál… Elolvasom “Alga… (cikkajánló)”
22 feb, 2012
1467
Szerző saso63
Vidéki élet
Oktatás

Vidéki élet »

Vidéki élet…A célom az alábbi ajánlóval egy karriertörténet megjelenítése. Eléggé nem ideillő a karrier szó, de az azonnali megértéshez és a hosszú körmondatok helyett ezt használom. A figyelmet szeretném felhívn… Elolvasom “Vidéki élet”
15 feb, 2012
982
Szerző
Életünk a víz
Környezetvédelem

Életünk a víz »

A víz alapvető lételemünk, hiszen víz nélkül nincs élet. Míg élelem nélkül akár 30 napig is megvagyunk, víz nélkül csak 3 napig. Szervezetünk kb. 65%-a víz. Ahogy öregszünk, úgy csökken víztartalmunk. Míg egy csecsem… Elolvasom “Életünk a víz”
27 jan, 2012
1044
Szerző