Magyar Innovációs Nagydíj
Pályázat

Magyar Innovációs Nagydíj »

A Magyar Innovációs Alapítvány – a Magyar Innovációs Szövetséggel közösen – a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal főtámogatásával, a Földművelésügyi Minisztériummal, a Nemzetgazdaság… Elolvasom “Magyar Innovációs Nagydíj”
19 dec, 2017
1382
Szerző Dr. Kiss István
Szakma váltással legyen Ön is profi mediátor egy profi képzés után! 50+ lehetőség diplomával.
Oktatás

Szakma váltással legyen Ön is profi mediátor egy profi képzés után! 50+ lehetőség diplomával. »

Az euro világában, az európai megoldások bírósági ügyekben, gazdasági és családi ügyekben, vitákban Magyarországon is terjednek. Hogyan lehet Ön is profi? Képezze magát velünk prifi mediátor szakemberré. Egy… Elolvasom “Szakma váltással legyen Ön is profi mediátor egy profi képzés után! 50+ lehetőség diplomával.”
7 máj, 2014
1092
Szerző perekszerzodesek
Természet szolgálatában
Környezetvédelem

Természet szolgálatában »

Természetvédelmi tervem egy újabb állomásához érkezett. Ennek neve a “Természet szolgálatában“, melyet a facebookon az alábbi linkre kattintva könnyen megtalálsz (https://www.facebook.com/termeszetszolgalataban?fref=ts). Az… Elolvasom “Természet szolgálatában”
17 Sze, 2013
1408
Szerző lenner500
Közösségépítés FELSŐFOKON!!!
Média és marketing

Közösségépítés FELSŐFOKON!!! »

A következő pár bekezdés arról fog szólni, hogy minden olyan kérdésre választ adjak, ami felmerült a jelenlegi kampánnyal kapcsolatban. Miért van erre szükség? Miért hajkurásszuk az olvasókat, szerkesztőket?… Elolvasom “Közösségépítés FELSŐFOKON!!!”
9 Júl, 2013
1684
Újabb szakmai elismerés, no meg egy kis nyeremény!
Turizmus és vendéglátás

Újabb szakmai elismerés, no meg egy kis nyeremény! »

2013-ban fellendült a természetfotós “karrierem”, ami persze hatalmas túlzás, de azért több elismerést kaptam mint eddig bármikor. Egyébként a témáról, ahogy én gondolom-látom, röviden egy kis idéze… Elolvasom “Újabb szakmai elismerés, no meg egy kis nyeremény!”
3 jún, 2013
1144
Szerző szatmarifamily
A Felsőfokon Facebook oldaláról
Média és marketing

A Felsőfokon Facebook oldaláról »

Néhány hete admin jogokat kaptam a Felsőfokon Facebook oldalán, ezért aktuálissá vált, hogy írjak róla. Annál is inkább, mert egy itt nem részletezendő eset miatt úgy érzem, hogy cikkíróink és olvasóink egy részén… Elolvasom “A Felsőfokon Facebook oldaláról”
18 máj, 2013
1109
Facebunkók (3. rész)
Informatika

Facebunkók (3. rész) »

Üdvözlök mindenkit! Újra itt vagyok a Fészbunkók 3. részével :-) Előzőekben szó volt arról, hogy mi minden okosságot tanulhatnak a Z generáció tagjai Facebook Bá’-tól. Majd megnéztük, milyen hatást gyakorol… Elolvasom “Facebunkók (3. rész)”
12 máj, 2013
1386
Szerző
Facebunkók (2. rész)
Informatika

Facebunkók (2. rész) »

Az előző részben már szó volt főleg a Z generációt érintő és egyre súlyosabb problémákról kicsit kicsavarva, groteszk megfogalmazásban. (Nyilván akinek nem inge ne vegye magára. Akinek meg inge hordja, de legaláb… Elolvasom “Facebunkók (2. rész)”
10 máj, 2013
1255
Szerző
Facebunkók (1. rész)
Informatika

Facebunkók (1. rész) »

Tudományos tény:A mai világban, ha valakinek nincs facebook profilja, az a személy nem is létezik… …gondolja ezt, egy mai tizenéves, aki gyakorlatilag a facebook online iskolájában “nevelkedett”.… Elolvasom “Facebunkók (1. rész)”
10 máj, 2013
1147
Szerző
Kampány és új Facebook oldal a Környezetvédelem szakterületen
Média és marketing

Kampány és új Facebook oldal a Környezetvédelem szakterületen »

A Felsőfokon.hu főszerkesztősége új környezetvédelmi kampányt indított. Ennek a kampánynak a része a környezetvédők 7 pontja is, ami már megjelent a blogmagazinban Joó Szilvia egyik cikkében: https://www.felsofokon.hu/kornyezetvedelem-es-kutatas-fejlesztes/2012/10/02/kornyezetvedok-7-pontja.… Elolvasom “Kampány és új Facebook oldal a Környezetvédelem szakterületen”
10 okt, 2012
1440
2012 a Facebook éve a tőzsdén
Gazdaság és üzlet

2012 a Facebook éve a tőzsdén »

Történelmi pillanatnak lehetünk tanúi május 18-án, ugyanis a tervek szerint ezen a napon vezetik be a Facebook részvényeit a nyilvános tőzsdei kereskedésbe. Nem is maga az esemény a rendkívüli, hanem a forgalomba… Elolvasom “2012 a Facebook éve a tőzsdén”
10 máj, 2012
2248
Szerző
A Facebook jelenség
Oktatás

A Facebook jelenség »

A Facebook jelenség Sok év előtt azért szerettem bele a magyar bloggerközösség alapoldalába (www.blogter.hu), mert majdnem azonnali interakciós lehetőséget adott a bejegyzések feltöltése után. Frissíteni kellett… Elolvasom “A Facebook jelenség”
14 feb, 2012
2087
Szerző
IT tests – Unatkozó rendszergazda tesztjei
Informatika

IT tests – Unatkozó rendszergazda tesztjei »

IT-tests blogbejegyzései időrendi sorrendben (legfrissebb legfelül) Az újratelepítés macerája 2012. február 26. Mily módon lehetne ezt a körülményes folyamatot kényelmesebbé tenni? Egy olyan szoftverrel,… Elolvasom “IT tests – Unatkozó rendszergazda tesztjei”
31 jan, 2012
1207
Szerző
Internetről gyerekeknek/3.rész
Oktatás

Internetről gyerekeknek/3.rész »

Elkészült a biztonságos internetezést oktató tananyag 3. része. Manapság sok veszély fenyegeti a gyanútlan internetezőket, főleg ha még tapasztalatlan gyerekekről van szó. A témának igen nagy irodalma találhat… Elolvasom “Internetről gyerekeknek/3.rész”
12 jan, 2012
1725
Szerző Sinkovics Beatrix
Google +, a Google Facebookja
Informatika

Google +, a Google Facebookja »

A napokban designváltásnak tűnő változást vehettek észre a szemfülesebb emberek a Google oldalain. Megjelent egy fekete sáv, ami eddig is jelen volt, de nem kapott ekkora hangsúlyt. Most mi változott? A Google mérnök… Elolvasom “Google +, a Google Facebookja”
30 jún, 2011
1067
Facebook vs. Twitter
Informatika

Facebook vs. Twitter »

Az üzleti vállalkozások közül már több felismerte, hogy a közösségi média egyre kiemeltebb pozíciót foglal el a marketing területén. A sok lehetőség közül a Facebook és a Twitter lettek a legnépszerűbbek a marketing… Elolvasom “Facebook vs. Twitter”
29 jún, 2011
1246
Szerző
A Twitter használata az üzleti életben
Informatika

A Twitter használata az üzleti életben »

A Twitter idén ünnepelte az ötödik születésnapját, és már tetemesnek mondható 200 millió regisztrált felhasználóval bír. Ez a rengeteg ember hetente 1 milliárd bejegyzéssel vezeti a Twittert a Facebook által kitaposott… Elolvasom “A Twitter használata az üzleti életben”
21 jún, 2011
993
Szerző
Social Media az üzleti életben
Informatika

Social Media az üzleti életben »

Napjainkban a szakemberek azt feltételezik, hogy gyakorlatilag mindenki használja a social média eszközeit, de ez valójában távol áll az igazságtól. Az emberek használják a szociális médiát, de az üzleti vállalkozás… Elolvasom “Social Media az üzleti életben”
20 jún, 2011
903
Szerző
Hatékony kommunikáció a közösségi médiában
Informatika

Hatékony kommunikáció a közösségi médiában »

Manapság minden online marketinges (köztük én is) azt szajkózza, hogy milyen fontos, hogy jelen legyen vállalkozásunk a különböző közösségi médiában. Azonban arról már ritkábban esik szó, hogy ott hogyan kell “viselkedni”,… Elolvasom “Hatékony kommunikáció a közösségi médiában”
19 jún, 2011
1051
Szerző
Vállalatként a Facebookon?
Informatika

Vállalatként a Facebookon? »

Napjainkban a különböző online közösségi oldalak az internetet használók fontos bázispontjává váltak. Vitathatatlan, hogy ennek a kategóriának a Facebook rövid idő alatt a leghatalmasabb és a legfontosabb tényező… Elolvasom “Vállalatként a Facebookon?”
7 jún, 2011
1124
Szerző