Mit kell tudni az elektronikus tananyagokról?
Oktatás

Mit kell tudni az elektronikus tananyagokról? »

Az elektronikus tananyagok, az e-learning napjainkban. Változó világban, információs társadalomban élünk, ami azt jelenti, hogy az ember csak akkor érvényesülhet, ha a megfelelő helyen és időben a megfelelő informáci… Elolvasom “Mit kell tudni az elektronikus tananyagokról?”
23 jún, 2013
933
Szerző
Arányosság – gyakorló feladatok matematikából
Oktatás

Arányosság – gyakorló feladatok matematikából »

Elsősorban a 6. osztályosoknak szánom a feladatokat, de természetesen más korosztály is megoldhatja. Egy hasznos oldalt ajánlok figyelmedbe további gyakorlásra, elsősorban a tovább tanulóknak : http://www.matekfelvi.hu/tananyagok.html… Elolvasom “Arányosság – gyakorló feladatok matematikából”
13 ápr, 2012
14180
Szerző Faragóné Hajdók Ilona
Karácsony az iskolában – informatika órán
Oktatás

Karácsony az iskolában – informatika órán »

Karácsony előtt az iskolákban is más a hangulat. Informatika órákon a tananyag is karácsonyos… Kisebbekkel karácsonyi képeslapot szerkesztünk, amit fotó minőségben kinyomtattatunk. Válassz és nyiss meg… Elolvasom “Karácsony az iskolában – informatika órán”
6 dec, 2011
1901
Szerző Sinkovics Beatrix
A tananyag
Oktatás

A tananyag »

Amikor új bejegyzést írok, igyekszem körülnézni a magazinban, elolvasni a számomra érdekes cikkeket. A kölcsönösség jegyében is és tájékozódásképpen is. Bizonyára a nyár miatt, de nincs nagy forgalom az oktatás… Elolvasom “A tananyag”
12 aug, 2011
1424
Szerző