A legelső és legszebb
Turizmus és vendéglátás

A legelső és legszebb »

Egykoron a vészmadarak attól tartottak, hogy alapjait kimossa a Duna sodra, melynek következtében majd összeomlik vagy leszakad, a pilléreinél kialakuló jégfeltorlódás pedig rémísztő árvizet zúdít a székesfőváros… Elolvasom “A legelső és legszebb”
24 aug, 2012
2086
Szerző Túra blog
Széchenyi István Emlékmúzeum
Turizmus és vendéglátás

Széchenyi István Emlékmúzeum »

A Széchényiek 1677-től zálogjogon, 1711-től örökös birtokként kezelték a nagycenki birtokot. Erre a kezdeti szakaszra, a birtoknagyságon kívül nincsenek adataink. Az bizonyos, hogy Széchényi Antal generáli… Elolvasom “Széchenyi István Emlékmúzeum”
27 Júl, 2012
1168
Szerző Kirándulástervező
Turisztikai ajánló: Széchenyi István Emlékmúzeum
Turizmus és vendéglátás

Turisztikai ajánló: Széchenyi István Emlékmúzeum »

Turisztikai ajánlónk keretében rendszeres időközönként bemutatunk egy felkeresésre ajánlott magyarországi érdekességet.E heti ajánlatunk: Széchenyi István EmlékmúzeumNyugat-Dunántúl régió ̵… Elolvasom “Turisztikai ajánló: Széchenyi István Emlékmúzeum”
13 feb, 2012
907
Szerző Kirándulástervező
A “legnagyobb magyar”…
Agrár

A “legnagyobb magyar”… »

1791. szeptember 21-én született Bécsben. Rengeteget utazott, bejárta Törökországot, Kelet- és Nyugat-Európát. Utazásai közben döbbent rá hazája elmaradottságára. Megállapította, hogy történelmi neve súlyo… Elolvasom “A “legnagyobb magyar”…”
21 Sze, 2011
935
Szerző Dr. Kiss István
Éjszakai tárlatvezetés és múzeumlátogatás Keszthelyen
Turizmus és vendéglátás

Éjszakai tárlatvezetés és múzeumlátogatás Keszthelyen »

Új attrakciókkal, kiállításokkal, éjszakai tárlatvezetéssel várják a látogatókat július közepétől Keszthelyen a Helikon Kastélymúzeumban. Az újonnan kialakított Széchenyi Zsigmond – Kittenberger… Elolvasom “Éjszakai tárlatvezetés és múzeumlátogatás Keszthelyen”
20 Júl, 2011
952
Szerző