Fiatal Gazda 3.0 – szakmai modul
Agrár

Fiatal Gazda 3.0 – szakmai modul »

Az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet tematikusan egymásra épülő képzési programot szervez fiatal ökogazdák számára szakavatott előadók, tapasztalt gyakorlati szakemberek és az ágazatban érdekel… Elolvasom “Fiatal Gazda 3.0 – szakmai modul”
7 aug, 2013
1306
Szerző Dr. Kiss István
Új alapokon az agrár szakképzés
Agrár

Új alapokon az agrár szakképzés »

A VM. Sajtóiroda tájékoztatója szerint megalakult az agrár-szakképző iskolák hálózata. 2013. augusztus 1-jétől a már meglévő 17 mellé további 43 agrár-szakképző intézmény került a Vidékfejlesztési Minisztériu… Elolvasom “Új alapokon az agrár szakképzés”
3 aug, 2013
1352
Szerző Dr. Kiss István
Közösségi animátor képzés
Agrár

Közösségi animátor képzés »

A Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet (NAKVI) helyi közösség- és vidékfejlesztő szakemberek, többek között az IKSZT munkatársai részére akkreditált 40 órás közösségi animáto… Elolvasom “Közösségi animátor képzés”
11 Júl, 2013
961
Szerző Dr. Kiss István
Önkéntes képzés Somogyfajszon
Környezetvédelem

Önkéntes képzés Somogyfajszon »

Sokáig gondolkodtam, hogy ezt az élménybeszámolót itt írjam-e meg, vagy a Bloggeréletben, de mivel nem a Felsőfokon által jutottam el ide, hanem a Csalán és az MTVSZ (Magyar Természetvédők Szövetsége, nagy zöld szervezet,… Elolvasom “Önkéntes képzés Somogyfajszon”
22 jún, 2013
1170
Napi – Agrár…
Agrár

Napi – Agrár… »

Hungarikumklubok szervezésére vár jelentkezőket a Lakitelek Népfőiskola A Lakitelek Népfőiskola várja olyan személyek és szervezetek jelentkezését, akik aktív szerepet vállalnának a Kárpát-medencei hungarikummozgalom… Elolvasom “Napi – Agrár…”
5 jún, 2013
4570
Szerző Dr. Kiss István
Erasmus – kezdő vállalkozói képzés
Agrár

Erasmus – kezdő vállalkozói képzés »

A Demokratikus Jogok Fejlesztésért Alapítvány (DemNet Hungary) felhívást tett közzé az általa szervezett “Erasmus társadalmi vállalkozóknak” elnevezésű képzésen való részvételre. A pályázat célja Az Erasmus… Elolvasom “Erasmus – kezdő vállalkozói képzés”
31 máj, 2013
1116
Szerző Dr. Kiss István
Virtuális Falu
Agrár

Virtuális Falu »

A VM. Sajtóiroda közleménye szerint Virtuális Falu néven új programot indít a Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége (AGRYA), melynek célja, hogy minél több vidéki fiatalt vonjon be a falusi közösségek életéb… Elolvasom “Virtuális Falu”
13 Sze, 2012
1065
Szerző Dr. Kiss István
Az etikus hacker
Oktatás

Az etikus hacker »

Olvastam egy hirdetést az egyik LinkedIn (nemrég LinkedIn jelszavakat is loptak hackerek) csoportomban, ami felbolygatta picit a fantáziámat. Na, gondoltam lassan jöhetnek a romantikus házasságszédelgők, akik… Elolvasom “Az etikus hacker”
29 aug, 2012
814
Szerző
Jelentkezz a Zöld Nyári Egyetemre…
Agrár

Jelentkezz a Zöld Nyári Egyetemre… »

A Zöld Nyári Egyetemre 2012. augusztus 1-5 között, Bodajkon kerül sor, és rendkívül színes programmal várják a résztvevőket. Augusztus 1-től 5-ig ismét Zöld Nyári Egyetem a Fejér megyei Bodajkon. Öt nap, száz előad… Elolvasom “Jelentkezz a Zöld Nyári Egyetemre…”
19 Júl, 2012
904
Szerző Dr. Kiss István
Elindul az első magyar coaching színház: ROM Színház PREMIER
Oktatás

Elindul az első magyar coaching színház: ROM Színház PREMIER »

COACHING SZÍNHÁZ!!! családdal, gyerekkel, magadban… ROM Színház bemutatja: “Kinek az avatárja vagyok?” programsorozat 1. előadását LEZSIBBADT, KIÉGETT, KÚLCSÁVÓ? Ismertető: Budapest a lelkem New York-ja,… Elolvasom “Elindul az első magyar coaching színház: ROM Színház PREMIER”
18 Júl, 2012
1035
Szerző
“Örömmérő”, avagy a mediáció eredményességi tesztje
Oktatás

“Örömmérő”, avagy a mediáció eredményességi tesztje »

A mediáció is már régen kilépett a jog tekintélyelvű, sokszor önmagában is ellentmondásokkal teletűzdelt, szabályozott világából. A szociális szféra empatizáló beszédmódját is háta mögött hagyta. Aki tanácsadók… Elolvasom ““Örömmérő”, avagy a mediáció eredményességi tesztje”
20 jún, 2012
851
Szerző
Mit jelent a life coaching? Ontological coaching és mediáció, személyes életvezetési tanácsadás
Oktatás

Mit jelent a life coaching? Ontological coaching és mediáció, személyes életvezetési tanácsadás »

Séta az elágazó sövények kertjében (Life coaching) Nemzetközi ontological coaching (hazai képviselője: http://www.drkollarcoaching.hu) Egy adott (például üzleti) döntésben részt vevő személyeknek egyidejűle… Elolvasom “Mit jelent a life coaching? Ontological coaching és mediáció, személyes életvezetési tanácsadás”
20 jún, 2012
1007
Szerző
Méhészeti támogatások…
Agrár

Méhészeti támogatások… »

A 47/2010. VM rendelet alapján a következő célok megvalósítására vehető igénybe vissza nem térítendő támogatás (Magyar Méhészeti Nemzeti Program): Technikai segítségnyújtás: – a méhészeti képzés országo… Elolvasom “Méhészeti támogatások…”
13 jún, 2012
978
Szerző Dr. Kiss István
Ökomama projekt…
Agrár

Ökomama projekt… »

A SZIE MKK jelentős támogatáshoz jutott a Magyar Állam és az Európai Unió társfinanszírozásában kialakított Társadalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP) keretén belül. Az ÖKOMAMA címet viselő projektben kisgyermekes… Elolvasom “Ökomama projekt…”
9 jún, 2012
903
Szerző Dr. Kiss István
ÖKOMAMA – visszailleszkedés a munkaerőpiacra!
Környezetvédelem

ÖKOMAMA – visszailleszkedés a munkaerőpiacra! »

A Szent István Egyetem Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kara az ÖKOMAMA címet viselő TÁMOP projekt keretén belül kisgyermekes szülők számára kínál komplex, ökogazdálkodási és ökoturisztikai képzéssel egybekötö… Elolvasom “ÖKOMAMA – visszailleszkedés a munkaerőpiacra!”
11 máj, 2012
923
Szerző
Újra tanulok…
Agrár

Újra tanulok… »

A TÁMOP 2.1.6. „Újra tanulok” kiemelt projekt célja az alacsony iskolai végzettségű, illetve szakképzetlen felnőttek számára lehetővé tenni, hogy képzésben vegyenek részt, így javuljon a munkaerő-piaci helyzetük… Elolvasom “Újra tanulok…”
2 Már, 2012
826
Szerző Dr. Kiss István
Jánossy F. Szakkollégium pályázata
Agrár

Jánossy F. Szakkollégium pályázata »

Pályázat szakmai kurzusok vezetésére Jánossy Ferenc Szakkollégium pályázatot hirdet szakmai kurzusok vezetésére. A pályázati kiírás a TÁMOP 4.2.2.B-10/1-2010-0020 “A tudományos képzési műhelyek támogatá… Elolvasom “Jánossy F. Szakkollégium pályázata”
6 feb, 2012
977
Szerző Dr. Kiss István
Erdei terepvezető képzés
Agrár

Erdei terepvezető képzés »

60 órás erdei iskolai terepvezető képzés – “Ösvény” Oktatóközpont felhívása A képzésre várják mindazokat a gyakorlott és leendő terepvezetőket, akik szívesen töltenek el 3 hétvégét a módszertan… Elolvasom “Erdei terepvezető képzés”
3 feb, 2012
794
Szerző Dr. Kiss István
Szubjektív élménybeszámoló a Felsőfokon első online marketing képzéséről
Média és marketing

Szubjektív élménybeszámoló a Felsőfokon első online marketing képzéséről »

Ma voltam egy online marketing képzésen. Természetesen a Felsőfokon szervezte. Ezért mentem el. Másnak a tanfolyamáért nem fizettem volna ennyit… De megérte. A képzés 9-kor kezdődött a Felsőfokon irodában… Elolvasom “Szubjektív élménybeszámoló a Felsőfokon első online marketing képzéséről”
14 jan, 2012
997
FAO ösztöndíj
Agrár

FAO ösztöndíj »

Február végéig lehet pályázni a FAO ösztöndíj-programra A VM. Sajtóiroda tájékoztatása szerint folytatódik a Magyar Kormány és az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) közös ösztöndíj-program… Elolvasom “FAO ösztöndíj”
23 dec, 2011
1013
Szerző Dr. Kiss István