Erotika és szex hiánya a házasságban! Válás tünetei.
Divat és szépség

Erotika és szex hiánya a házasságban! Válás tünetei. »

Ha tartósan erotika nélkül marad egy házasság, élettársi kapcsolat – ott a válás szinte automatikus lesz. Általában váratlan, kis dolgok mentén kimondva…. Válásnak számos jelét szokták a szakemberek,… Elolvasom “Erotika és szex hiánya a házasságban! Válás tünetei.”
16 Sze, 2014
3407
Szerző perekszerzodesek
Válás majdnem divatos – Egy rossz válóper miatt lefogyhat és depressziós lehet!
Divat és szépség

Válás majdnem divatos – Egy rossz válóper miatt lefogyhat és depressziós lehet! »

Hatalmas úr a divatos viselkedés, a divat a magatartásban és megoldás módokban. VÁLÁS, VÁLÓPER JÓ TANÁCSAI – VÁLÁSI INTÉZET (EMV) Ehhez a folyamathoz hozzájárulnak rossz életmód kampányok és rossz termék… Elolvasom “Válás majdnem divatos – Egy rossz válóper miatt lefogyhat és depressziós lehet!”
31 aug, 2014
1440
Szerző perekszerzodesek
Pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve – kerülje váláskor a laikus szempontokat, formanyomtatvány brossúrákat
Divat és szépség

Pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve – kerülje váláskor a laikus szempontokat, formanyomtatvány brossúrákat »

Egy nő a válóperben, a válás közben sérülékeny. Divatos az önálló válás pletykája, de kimarad belőle a súlyos veszteségek beszámolója. Mégis a nőknek kell az EMV (Első Magyar Válási Intézet) gyakorlati tapasztalatai… Elolvasom “Pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve – kerülje váláskor a laikus szempontokat, formanyomtatvány brossúrákat”
30 aug, 2014
1393
Szerző perekszerzodesek
Maradjon szép és csinos váláskor! A titok a kíméletes válási mediáció!
Divat és szépség

Maradjon szép és csinos váláskor! A titok a kíméletes válási mediáció! »

Ki ne ismerné a hirtelen hajfestés nélkül, karikás szemekkel beeső kolléganőt, vagy kissé másnapos kollégát – először titkolózva, majd rezignáltan kimondva : zajlik a válás! Válni sokféle módon lehet. A vál… Elolvasom “Maradjon szép és csinos váláskor! A titok a kíméletes válási mediáció!”
15 aug, 2014
1530
Szerző perekszerzodesek
Válás akkor jó divat, ha rossz házasságot vált ki!
Divat és szépség

Válás akkor jó divat, ha rossz házasságot vált ki! »

Divatos eszköz lett a válás, ha problémák merülnek fel az élettársi, házastársi kapcsolatban. Megtévesztő ingyenes reklámok csak tovább ösztönzik a párokat a könnyebb döntés, a válás ígérete felé. Válás jelei é… Elolvasom “Válás akkor jó divat, ha rossz házasságot vált ki!”
22 jún, 2014
1166
Szerző perekszerzodesek
Devizahitelezés anomáliái – Válás, válóper a hitelek miatt
Jog és közigazgatás

Devizahitelezés anomáliái – Válás, válóper a hitelek miatt »

Komoly munkát ad majd szociológusoknak és pszichológusoknak a devizahitelezés jelen anomáliáinak köszönhető egyéni és társadalmi károk feldolgozása. Válás kibontakozásának okai közé előkelő helyre sorakozott… Elolvasom “Devizahitelezés anomáliái – Válás, válóper a hitelek miatt”
23 máj, 2014
1117
Szerző perekszerzodesek
Nemzetközi párok, nemzetközi perek – nemzetközi egyezségek emberei
Hadászat és rendészet

Nemzetközi párok, nemzetközi perek – nemzetközi egyezségek emberei »

Európa formálódik. A nemzetközi házasságok, nemzetközi bejegyzett élettársak számossága dinamikusan nő! Magyarország a nők tekintetében vonzással bír Angliára, több keleti és arab országra. NEMZETKÖZI EGYEZSÉGE… Elolvasom “Nemzetközi párok, nemzetközi perek – nemzetközi egyezségek emberei”
12 ápr, 2014
1533
Szerző perekszerzodesek
Válás és az ünnepek – Első Magyar Válási Intézet
Jog és közigazgatás

Válás és az ünnepek – Első Magyar Válási Intézet »

Karácsony olyan ünnep, amely szinte a tényleges ünnepnapok előtt 3-4héttel már érezteti hatását és utána szintén legalább egy hónap amíg teljesen visszaáll a hétköznapok rendje. Felkészülés az ajándékozásra,… Elolvasom “Válás és az ünnepek – Első Magyar Válási Intézet”
7 dec, 2013
970
Szerző perekszerzodesek
Tanév vége – válás és válóper gyorsan
Jog és közigazgatás

Tanév vége – válás és válóper gyorsan »

Válások száma, beadott válóperek döntései a tanév vége idején sokasodnak. Ésszerű érvek szólnak a válásban érintett gyermekek kímélete, a költözések könnyebb lebonyolítása mellett nyár idején. VÁLÁS –… Elolvasom “Tanév vége – válás és válóper gyorsan”
11 jún, 2013
963
Szerző perekszerzodesek
Hogyan adjam be a válást? Iskolai szünet és gyermekelhelyezés?
Jog és közigazgatás

Hogyan adjam be a válást? Iskolai szünet és gyermekelhelyezés? »

Az EMV (Első Magyar Válási Intézettel) közösen pszichológusok és ügyvédek segítségével adunk választ arra a kérdésre: “Hogyan adjam be a válást?” Válás előtt a legfontosabb a párbeszéd megőrzése legaláb… Elolvasom “Hogyan adjam be a válást? Iskolai szünet és gyermekelhelyezés?”
2 jún, 2013
936
Szerző perekszerzodesek
Válás okosan, vagyonmegosztás higgadtan!
Jog és közigazgatás

Válás okosan, vagyonmegosztás higgadtan! »

Válás okosan, vagyonmegosztás higgadtan – válóper egyszerűen!  Ez lehet a bírósági per kiváltására hivatott reálmediáció szakmai hitvallásának alapmondata a válás, válóper, vagyonmegosztás témakörbe… Elolvasom “Válás okosan, vagyonmegosztás higgadtan!”
20 máj, 2013
807
Szerző perekszerzodesek
Válás, Vagyonmegosztás különbsége az ADR válástól
Jog és közigazgatás

Válás, Vagyonmegosztás különbsége az ADR válástól »

A válás előtt a családon belüli ADR mediáció szakértőkkel sok válás megelőzhető. Ahol azonban túljutott egy ponton a felek eltávolodása ott párbeszéd helyreállítása jelentősen megnehezítetté válik. EMV ELSŐ MAGYAR… Elolvasom “Válás, Vagyonmegosztás különbsége az ADR válástól”
18 ápr, 2013
1017
Szerző perekszerzodesek
A gyermek érdekében döntsön okosan – ADR válás, ADR vagyonmegosztás
Jog és közigazgatás

A gyermek érdekében döntsön okosan – ADR válás, ADR vagyonmegosztás »

A válás nehéz gondolatai közben a nemzetközi tapasztalatokra figyelve döntsön jól, döntsön okosan! Alternative dispute resolution – a viták bíróságtól teljesen elkülönülő, önálló módszerrel és… Elolvasom “A gyermek érdekében döntsön okosan – ADR válás, ADR vagyonmegosztás”
13 ápr, 2013
874
Szerző perek.szerzodes
Válás megfontoltan, válóper okosan szakértőkkel!
Jog és közigazgatás

Válás megfontoltan, válóper okosan szakértőkkel! »

A válóper menete szinte mindenki előtt ismert. Azonban a válást megfontoltan végigvinni nagyon nehéz, komoly önuralom és szakértői segítséggel valósítható meg! Válás Szegeden, válás Győrben, válás Miskolcon… Elolvasom “Válás megfontoltan, válóper okosan szakértőkkel!”
4 ápr, 2013
607
Szerző perekszerzodesek
Tisztességes és olcsó bírósági per lezárás – az igazságügyi mediátorok bírósági per elkerülésével lehetséges!
Jog és közigazgatás

Tisztességes és olcsó bírósági per lezárás – az igazságügyi mediátorok bírósági per elkerülésével lehetséges! »

Érdekes ellentmondás a bírósági ügyteher nyomása – ezzel párhuzamosan a bírósági kötelezés ritka alkalmazása a per közbeni igazságügyi közvetítői eljárásra. Számos bíróságon vannak jó példák, de egyes… Elolvasom “Tisztességes és olcsó bírósági per lezárás – az igazságügyi mediátorok bírósági per elkerülésével lehetséges!”
10 feb, 2013
832
Szerző perekszerzodesek
Vagyonmegosztás beadása – válóper előtt válás közvetítés
Jog és közigazgatás

Vagyonmegosztás beadása – válóper előtt válás közvetítés »

Ritka olyan pontot találni, ahol a családok, a gyermekek, a bíróságok és a magyar társadalom érdeke ennyire egybeesik.   Ráadásul az Európában ismert ilyen a kötelező megjelenés a mediátorok előtt előírás megszületett… Elolvasom “Vagyonmegosztás beadása – válóper előtt válás közvetítés”
24 jan, 2013
1141
Szerző perekszerzodesek
Bírósági perem van – mit tegyek?
Jog és közigazgatás

Bírósági perem van – mit tegyek? »

Eltérő ügyek, eltérő jogviták jellemzik az egyes regionális irodánkban tapasztalt panaszokat! Előző írásunkban a legalapvetőbb lakossági, vállalkozói jelzések szerint adtunk közre ismereteket és bátorít… Elolvasom “Bírósági perem van – mit tegyek?”
18 jan, 2013
1693
Szerző perekszerzodesek
Mi tegyek válás előtt? – Kötelező lesz válásnál a válási egyezség, a válási mediáció?
Jog és közigazgatás

Mi tegyek válás előtt? – Kötelező lesz válásnál a válási egyezség, a válási mediáció? »

Jók a tapasztalatai a munkaügyi pereknél, családjogi vitáknál a szakképzett igazságügyi mediátorokkal (több neves iroda, szakmai csoport található az országban) lezajló, megindított mediációnak! Aki egy egyezség… Elolvasom “Mi tegyek válás előtt? – Kötelező lesz válásnál a válási egyezség, a válási mediáció?”
9 jan, 2013
883
Szerző perekszerzodesek
Válási költségek 2013?   Bírósági per költsége 2013?
Jog és közigazgatás

Válási költségek 2013? Bírósági per költsége 2013? »

A bírósági per sosem olcsó, annak költségei változóak a per menetétől függően! Különösen a súlyos devizahitellel rendelkezőket, az árverezés alatt állókat sújtja, hogy a költségmentességet ez esetben sem biztos,… Elolvasom “Válási költségek 2013? Bírósági per költsége 2013?”
3 jan, 2013
1096
Szerző perekszerzodesek
Válóper közben ki figyel a gyermekekre? Válás csak okosan!
Jog és közigazgatás

Válóper közben ki figyel a gyermekekre? Válás csak okosan! »

Sok száz ügy statisztikai konkrét ismeretében a következtetés egyértelmű: Válás a bírósági per leegyszerűsítésével, válási mediátor egyezséggel a legkönyebben átvészelhető!  Válás minden érintettbe… Elolvasom “Válóper közben ki figyel a gyermekekre? Válás csak okosan!”
15 dec, 2012
1064
Szerző perek.szerzodes