Nyugat-dunántúliak előnyben!
Környezetvédelem

Nyugat-dunántúliak előnyben! »

Egy győri és egy zalaegerszegi állásajánlatot mutatok be. Győrben egy Reed nevű cég keres munkaerőt a CV-online oldalon EHS koordinátor állásra. (A hirdetésből nem derül ki, hogy a Reed már a munkáltató cég, vagy csak… Elolvasom “Nyugat-dunántúliak előnyben!”
18 jan, 2013
909
2 újabb állás (Győr és Pest megye)
Környezetvédelem

2 újabb állás (Győr és Pest megye) »

2 állást ajánlok most, az egyiket Győrben, a másikat Pest megyében hirdették meg. A Pest megyei állás neve “Environmental engineer”, és sajnos angol nyelvű a hirdetés, de akit így is érdekel, annak itt… Elolvasom “2 újabb állás (Győr és Pest megye)”
2 jan, 2013
957
4 állásajánlat karácsonyra
Környezetvédelem

4 állásajánlat karácsonyra »

A Workfinder.hu oldalon talált Horváth Boglárka egy törökszentmiklósi környezetvédelmi technikus állást. A feladat valószínűleg hulladékgazdálkodás, mivel hulladékgazdálkodó végzettséget várnak el. A munkabé… Elolvasom “4 állásajánlat karácsonyra”
21 dec, 2012
780
Jövő héten nyit a XII. Győri Könyvszalon
Bölcsészettudomány

Jövő héten nyit a XII. Győri Könyvszalon »

A jövő hét végén újra benépesül a Győri Nemzeti Színház: művekkel, írókkal, költőkkel, kiadói szakemberekkel, hazai és külföldi vendégekkel – nyit a XII. Győri Könyvszalon. Lesznek továbbá kísérő rendezvények… Elolvasom “Jövő héten nyit a XII. Győri Könyvszalon”
1 nov, 2012
664
Szerző
Civilek éjszakája Győrben
Környezetvédelem

Civilek éjszakája Győrben »

Ezt az élménybeszámoló sajtóközleményt kaptam e-mailben a második győri Civilek Éjszakájáról. Tisztelt Szerkesztő, Újságíró!   Csatoltan küldöm szíves felhasználásra megbízónk, az Innovációval a Fenntarthat… Elolvasom “Civilek éjszakája Győrben”
18 Sze, 2012
779
Xantus János Állatkert
Turizmus és vendéglátás

Xantus János Állatkert »

Győrött 1962-ben a Püspök-erdőben, az erdészeti fatelep mellett jött létre a vadaspark. Kezdeti célja az volt, hogy bemutassa a hazai nagyvadakat. Ezek között már barnamedve is szerepelt. A fejlesztéseknek a természe… Elolvasom “Xantus János Állatkert”
3 jún, 2012
640
Szerző Kirándulástervező
Nemzetközi sportvarázs Győrben
Sportvilág

Nemzetközi sportvarázs Győrben »

Az Európai Olimpiai Bizottság 1991-ben határozatával létrehozta az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivált (EYOF). Ez a nagyszabású sportrendezvény az olimpiai mozgalom harmadik számú megmérettetése a felnőt… Elolvasom “Nemzetközi sportvarázs Győrben”
15 máj, 2012
918
Szerző
Felszíni vízgazdálkodási ügyintéző (Győr)
Környezetvédelem

Felszíni vízgazdálkodási ügyintéző (Győr) »

Nemzeti Környezetügyi Intézet                             a “Közalkalmazottak jogállásáról szóló” 1992. évi XXXIII. törvé… Elolvasom “Felszíni vízgazdálkodási ügyintéző (Győr)”
22 Már, 2012
780
Legendák és igaz történetek Győrről
Turizmus és vendéglátás

Legendák és igaz történetek Győrről »

Szent László-herma Lovagkirályunkat, Szent Lászlót Nagyváradon helyezték végső nyugalomra, koponyacsontjának darabjait egy sodronyzománc díszítésű arany-ezüst ereklyetartóba, hermába helyezték. Miutá… Elolvasom “Legendák és igaz történetek Győrről”
14 okt, 2011
1035
Szerző