Megint Újpestről…
Környezetvédelem

Megint Újpestről… »

Egy magát megnevezni nem kívánó illető (saját bevallása szerint félti az állását) küldte nekem e-mailben március 11-én a következő javaslatokat. A javasolt változtatások szükségességét, fontosságát, hatásai… Elolvasom “Megint Újpestről…”
27 Már, 2013
1202
Egy nap az újpesti homoktövis védelméért!
Környezetvédelem

Egy nap az újpesti homoktövis védelméért! »

Az MME Budapesti Helyi Csoportja immár 11. alkalommal szervezi meg “Homoktövis-élőhelykezelés” elnevezésű akcióját Újpesten, a Megyeri-híd pesti hídfőjének közelében. Az idei első munka időpontj… Elolvasom “Egy nap az újpesti homoktövis védelméért!”
5 Már, 2013
1000
Szerző
Homoktövis-élőhelykezelés 2012. nov. 3.
Környezetvédelem

Homoktövis-élőhelykezelés 2012. nov. 3. »

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Budapesti Helyi Csoportja 10. alkalommal szervezi meg “Homoktövis-élőhelykezelés” elnevezésű akcióját Újpesten, a Megyeri-híd pesti hídfőjének közelébe… Elolvasom “Homoktövis-élőhelykezelés 2012. nov. 3.”
29 okt, 2012
982
Szerző
Újpesti fák – Az összefogás jelképei
Környezetvédelem

Újpesti fák – Az összefogás jelképei »

Ezt a cikket a főszerkesztőség egyik tagjának kérésére írom, egy régebbi cikkem következményeiről. Cikkemben azt kívánom bemutatni, hogy a nyilvánosság ereje és a megfelelő személyek megkeresése hogyan segíthet… Elolvasom “Újpesti fák – Az összefogás jelképei”
31 Júl, 2012
696
Fairtás Újpesten(?)
Környezetvédelem

Fairtás Újpesten(?) »

Én nem vagyok budapesti, nem is ismerem igazán a várost (azt hiszem, nem is lehet teljesen megismerni, emberfeletti teljesítmény lenne), de kaptam egy e-mailt Újpestről, amit most nyilvánosan közzéteszek, hogy… Elolvasom “Fairtás Újpesten(?)”
22 jún, 2012
1070
REX alapítvány botanikusokat keres
Környezetvédelem

REX alapítvány botanikusokat keres »

A Rex Alapítvány által Újpesten működtetett “Állatsziget” nyári gyerektáboraihoz botanikus előadó(ka)t keres 1 vagy több alkalomra. A táborban a botanikai foglalkozások időpontjai (előreláthatóla… Elolvasom “REX alapítvány botanikusokat keres”
25 máj, 2012
868
Homoktövis tanösvény Újpesten
Környezetvédelem

Homoktövis tanösvény Újpesten »

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) budapesti csoportja a Fővárosi Önkormányzat Környezetvédelmi Alapjának segítségével Budapest egyik legjelentősebb helyi védettségű területén, a Megyeri-hí… Elolvasom “Homoktövis tanösvény Újpesten”
17 máj, 2012
2482
Szerző
Homoktövis élőhelykezelés Újpesten
Környezetvédelem

Homoktövis élőhelykezelés Újpesten »

A mai napon 9. alkalommal rendezték meg, a MME (Budapesti helyi csoportja ) szervezésében a “Homoktövis élőhelykezelés” elnevezésű akciót a Megyeri-híd közelében. Személy szerint csak megfigyel… Elolvasom “Homoktövis élőhelykezelés Újpesten”
10 Már, 2012
834
Szerző
Ahol a fű mindig zöldebb
Sportvilág

Ahol a fű mindig zöldebb »

Míg a sport egyes országokban mára az egyik legdinamikusabban növekvő üzletággá fejlődött, hazánkban számos fórumon hangzik el, hogy a sportszektor szereplői nem tudják kellőképpen kihasználni az egyes sportágakba… Elolvasom “Ahol a fű mindig zöldebb”
19 okt, 2011
965
Szerző