VENátus és egyebek
Média és marketing

VENátus és egyebek »

Ma helyettes tudósító voltam a VEN-en. Annak idején, amikor kiderült, hogy nem fejenként jár 1-1 hetijegy, hanem vagy 1 ember mehet hetijeggyel, vagy osztoznunk kell 6 db napijegyen, akkor felosztottuk egymás köz… Elolvasom “VENátus és egyebek”
4 máj, 2013
922
XXV. VEN – A harmadik és negyedik nap élményei
Média és marketing

XXV. VEN – A harmadik és negyedik nap élményei »

A XXV. Veszprémi Egyetemi Napokon az egész heti program meglehetősen izmosra sikeredett, így tehát a szerda és a csütörtök is rengeteg programot és élményt tartogatott a résztvevőknek. A szerda a VEN Sportnappal… Elolvasom “XXV. VEN – A harmadik és negyedik nap élményei”
4 máj, 2013
891
Szerző
Kis ember, nagy győzelem
Média és marketing

Kis ember, nagy győzelem »

A VEN pénteki napja már az eredmények jegyében zajlik. Inverzegyetemi diplomavédések és a megszerzett diplomák átadása, gálaműsor díjkiosztókkal, diákrektor-választás eredményhirdetése, és a hatalom átadá… Elolvasom “Kis ember, nagy győzelem”
4 máj, 2013
913
Elstartolt a jubileumi 25. Veszprémi Egyetemi Napok!
Média és marketing

Elstartolt a jubileumi 25. Veszprémi Egyetemi Napok! »

Hétfőn éjfélkor a hagyományokhoz hűen a KortesDal Fesztivállal vette kezdetét az ország első egyetemi napjaként először 1969-ben megrendezett, s idén 25. jubileumát ünneplő Veszprémi Egyetemi Napok.  Az… Elolvasom “Elstartolt a jubileumi 25. Veszprémi Egyetemi Napok!”
30 ápr, 2013
832
Szerző
Hétfői élménybeszámoló
Média és marketing

Hétfői élménybeszámoló »

Kortesdal-fesztiválon voltam a VEN-en. A fesztivál hagyományosan hétfői programnak számít, és mindig éjfélkor kezdődik, amikor a hétfő keddre fordul. Aktív VEN-látogató koromban valahogy soha nem sikerült r… Elolvasom “Hétfői élménybeszámoló”
30 ápr, 2013
892
Egyedülálló 3D programfüzet a VEN-re
Média és marketing

Egyedülálló 3D programfüzet a VEN-re »

Az idén jubiláló, 25. Veszprémi Egyetemi Napok nagyon sok szempontból egyedülálló lesz, ez már most borítékolható. A szervezők azonban nem elégednek meg ennyivel, inkább rátettek még egy nagy lapáttal és olyat valósított… Elolvasom “Egyedülálló 3D programfüzet a VEN-re”
25 ápr, 2013
924
Szerző
Hivatalos sajtóközlemény a VEN-ről.
Média és marketing

Hivatalos sajtóközlemény a VEN-ről. »

Nemrég ezt az e-mailt kaptam: “Kedves Kolléga!   Örömmel hívunk és várunk az ország első egyetemi napok rendezvényének, az először 1969-ben megrendezett Veszprémi Egyetemi Napok hivatalos sajtótájékoztatój… Elolvasom “Hivatalos sajtóközlemény a VEN-ről.”
18 ápr, 2013
964
VEN-es élményeim
Média és marketing

VEN-es élményeim »

Ez a cikkem a Sajtóakkreditációval a VEN-re című tegnapi írásom folytatása. Abban a cikkben az egyetem és a VEN történetéről, és a VEN menetéről írtam elég részletesen, hogy mindenki megtudja: Mi is az a VEN? A cikk alatt… Elolvasom “VEN-es élményeim”
4 ápr, 2013
1245
Sajtóakkreditációval a VEN-re
Média és marketing

Sajtóakkreditációval a VEN-re »

A Felsőfokon sajtóigazolvány egyik nagy előnye, hogy sajtóakkreditációval olyan helyekre is eljuthatunk, ahol másoknak súlyos pénzeket kell fizetniük a belépőért. De a sajtóakkreditáció ingyenes belépést biztosít… Elolvasom “Sajtóakkreditációval a VEN-re”
3 ápr, 2013
1499