Napi – Agrár…
Agrár

Napi – Agrár… »

Hungarikumklubok szervezésére vár jelentkezőket a Lakitelek Népfőiskola A Lakitelek Népfőiskola várja olyan személyek és szervezetek jelentkezését, akik aktív szerepet vállalnának a Kárpát-medencei hungarikummozgalom… Elolvasom “Napi – Agrár…”
5 jún, 2013
4564
Szerző Dr. Kiss István
Növekszik a termelői piacok szerepe
Agrár

Növekszik a termelői piacok szerepe »

A VM. Sajtóiroda közleménye alapján elsősorban a jogi, de a szükséges anyagi háttér biztosításával is támogatja a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM), hogy az országban minél több helyen jöjjön létre termelői piac… Elolvasom “Növekszik a termelői piacok szerepe”
8 okt, 2012
946
Szerző Dr. Kiss István
VM. Hírek…
Agrár

VM. Hírek… »

A hatékonyabb munkaszervezés mellett az állatorvosi szakma színvonala is emelkedik Az állatorvosi szakma megbecsültségét, professzionalizmusát növeli, az állatorvosi tevékenység színvonalát emeli a készü… Elolvasom “VM. Hírek…”
29 jún, 2012
4606
Szerző Dr. Kiss István
Az egészséges élelmiszerekért…
Agrár

Az egészséges élelmiszerekért… »

A VM. Sajtóiroda tájékoztatója szerint gyökeres változáson megy keresztül a hazai élelmiszeripar, a kormány intézkedéseinek köszönhetően a hagyományos ízek folyamatosan szorítják ki a polcokról a plasztik árut… Elolvasom “Az egészséges élelmiszerekért…”
10 feb, 2012
660
Szerző Dr. Kiss István
Termelői piac…
Agrár

Termelői piac… »

Egyszerűsödött a termelői piacnyitás feltétele A VM. Sajtóiroda tájékoztatója szerint rögzítette a termelői piac fogalmát a kereskedelmi törvényben az Országgyűlés. A helyi piacon az adott megyében, vagy a piac… Elolvasom “Termelői piac…”
24 okt, 2011
714
Szerző Dr. Kiss István
Marketing abc
Agrár

Marketing abc »

Napjaink gazdálkodója már nem tud eredményes gazdálkodást folytatni amennyiben nincs tisztában bizonyos szinten pénzügyi, szakmai kifejezésekkel és fogalmakkal. Ehhez kívánok Önnek segítséget nyújtani. B2B                … Elolvasom “Marketing abc”
6 Sze, 2011
1237
Szerző Dr. Kiss István
Kirándulás avagy kikapcsolódás a “gasztronómia tengerén”
Turizmus és vendéglátás

Kirándulás avagy kikapcsolódás a “gasztronómia tengerén” »

Pár hónap leforgása alatt a környék egyik legnagyobb termelői kínálatát vonultatta fel a Hévízi Termelői Piac. A hévízi termelői piac a hazai kézműves áruk vásárlására ösztönzi a vendégeket, így nem csak a környék… Elolvasom “Kirándulás avagy kikapcsolódás a “gasztronómia tengerén””
2 aug, 2011
1270
Szerző