Téli álom
AgrárKörnyezetvédelemTermészettudomány

Téli álom »

A tél komoly megpróbáltatást jelent minden állat számára. A téli táplálékhiányt sok állat – például pelék, sünök, denevérek – próbálja átvészelni úgy, hogy téli álmot alszik. A téli álom egyes állatfajokna… Elolvasom “Téli álom”
15 okt, 2017
2885
Szerző Dr. Kiss István
3 újabb állásajánlat
Környezetvédelem

3 újabb állásajánlat »

Egy alapfokú, egy középfokú és egy felsőfokú végzettséggel betölthető környezetvédelmi állást ajánlok, 3 különböző városból. Az első egy újrahasznosítási munkatárs állás alapfokú végzettséggel a tatabánya… Elolvasom “3 újabb állásajánlat”
10 jún, 2013
1059
Állások Fóton, Mátészalkán és Veszprémben
Környezetvédelem

Állások Fóton, Mátészalkán és Veszprémben »

Ma egy fóti, egy mátészalkai és egy veszprémi állást mutatok be.… Elolvasom “Állások Fóton, Mátészalkán és Veszprémben”
23 máj, 2013
977
Állások Budaörsön, Szombathelyen és Tésen (+ bónusz!)
Környezetvédelem

Állások Budaörsön, Szombathelyen és Tésen (+ bónusz!) »

Ma 3 állást ajánlok: egyet Pest megyében, Budaörsön, egy másikat Szombathelyen, a harmadikat a Veszprém megyei Tésen. Az álláshirdetések után egy újabb lehetőségre hívom fel az álláskereső olvasók figyelmét. A… Elolvasom “Állások Budaörsön, Szombathelyen és Tésen (+ bónusz!)”
23 ápr, 2013
956
Két újabb környezetvédelmi állás
Környezetvédelem

Két újabb környezetvédelmi állás »

Úgy tűnik, hogy szűkebb hazámban, Veszprém megyében nincsenek környezetvédelmi állások (a veszprémi Munkaügyi Központ tegnapi állásbörzéjén sem volt egyetlen környezetvédelmi ajánlat sem), de a Pest megyeieknek… Elolvasom “Két újabb környezetvédelmi állás”
19 ápr, 2013
985
Éled a természet, éled az álláspiac
Környezetvédelem

Éled a természet, éled az álláspiac »

Így február vége felé már érezhetjük, hogy vége lesz a télnek. Megjött az első gólya az országba, virágzik a hóvirág, és a múlt héten már láttam verőköltő bodobácsot is Veszprémben, ezeket a tavaszt jelző kis rovarokat.… Elolvasom “Éled a természet, éled az álláspiac”
25 feb, 2013
978
Állások az egész Dunántúlról
Környezetvédelem

Állások az egész Dunántúlról »

A Baranya megyei Szentlőrincen városüzemeltetési ügyintézőt keresnek. Jelentkezési határidő: február 26, elbírálási határidő: február 28. A városüzemeltetési ügyintéző közreműködik a településrendezés… Elolvasom “Állások az egész Dunántúlról”
26 jan, 2013
1020
Állások dunántúli környezetvédőknek
Környezetvédelem

Állások dunántúli környezetvédőknek »

2 dunántúli állásajánlatot mutatok be. Az egyik egy Somogy megyei állás, sajnos angolul hirdették, Environmental Engineer megnevezéssel. A másik egy szombathelyi állás, környezetvédelmi mérnök munkakörben… Elolvasom “Állások dunántúli környezetvédőknek”
14 jan, 2013
939
Fejér megyében környezetvédelmi mérnököt keresnek
Környezetvédelem

Fejér megyében környezetvédelmi mérnököt keresnek »

Környezetvédelmi mérnököt keres egy meg nem nevezett Fejér megyei globális autóipari beszállító vállalat az IMPC állásközvetítőn keresztül a CVonline honlapján, ISO 14001 kiépítésére és más környezetvédel… Elolvasom “Fejér megyében környezetvédelmi mérnököt keresnek”
10 dec, 2012
1021
Környezetvédelmi mérnök (Bük, Vas megye)
Környezetvédelem

Környezetvédelmi mérnök (Bük, Vas megye) »

Bük (így, egy k-val) Vas megyében elég messze van a Bükktől, de úgy tűnik, nem áll messze a környezetvédelemtől. Legalábbis erre utal az, hogy a Randstad honlapján Bükre keres környezetvédelmi mérnököt egy meg nem… Elolvasom “Környezetvédelmi mérnök (Bük, Vas megye)”
22 okt, 2012
1040
Környezetvédelmi mérnök (Székesfehérvár környéke)
Környezetvédelem

Környezetvédelmi mérnök (Székesfehérvár környéke) »

Környezetvédelmi mérnök állást ajánl Székesfehérvár környékén egy multinacionális cégcsoport autóipari gyára, a T-HR álláskövózvetítőn keresztül a Monster honlapján. Feltételek: szakirányú felsőfokú végzettsé… Elolvasom “Környezetvédelmi mérnök (Székesfehérvár környéke)”
12 okt, 2012
888
Állások Fejér és Veszprém megyében
Környezetvédelem

Állások Fejér és Veszprém megyében »

Egy Fejér és egy Veszprém megyei állást mutatok be a mai cikkemben. Veszprémiként a Veszprém megyei állással kezdem, ennyi lokálpatriotizmus talán megbocsátható nekem. A Pannonjob állásközvetítőn keresztül hirdetett… Elolvasom “Állások Fejér és Veszprém megyében”
9 okt, 2012
1100
Állások Békésen és Székesfehérváron
Környezetvédelem

Állások Békésen és Székesfehérváron »

Egy hatósági állást mutatok be Békés megyéből, Békés városból és egy mérnöki állást egy multinacionális cégnél, Székesfehérvárról. Környezetvédelmi hatósági és egyéb környezetvédelmi ügyek ügyintézője munkakör… Elolvasom “Állások Békésen és Székesfehérváron”
11 Sze, 2012
981
Fejér, Heves és Veszprém megyei állások
Környezetvédelem

Fejér, Heves és Veszprém megyei állások »

Ma 3 állásajánlatot töltök fel, Heves, Fejér és Veszprém megyéből. Mindhármat állásértesítő hírlevélben kaptam, szokás szerint. (Más forrásokból is tájékozódom, de a hírlevelekben van a legtöbb ajánlat.) A megyé… Elolvasom “Fejér, Heves és Veszprém megyei állások”
6 Sze, 2012
932
2 Fejér megyei állás
Környezetvédelem

2 Fejér megyei állás »

Ma 2 Fejér megyei állást ajánlok. Az egyik egy környezetvédelmi mérnök állás (nagy gyakorlattal), a másik egy HSE koordinátor állás. Mindkettőt rejtőzködő cégek hirdették meg a Man at Work állásközvetítőn keresztü… Elolvasom “2 Fejér megyei állás”
3 Sze, 2012
940
Költözzek Fejér megyébe?
Környezetvédelem

Költözzek Fejér megyébe? »

Már megint Fejér megyében keresnek környezetvédelmi mérnököt. Ezúttal (rossz szokás szerint) egy újabb meg nem nevezett cég keres a Man at Work személyzeti tanácsadón és a mernokallasok.hu oldalon keresztül munkaerőt… Elolvasom “Költözzek Fejér megyébe?”
18 aug, 2012
922
Fejér megyeiek előnyben
Környezetvédelem

Fejér megyeiek előnyben »

Ma 3 Fejér megyei állást mutatok be az érdeklődőknek, mindhárom állást a Man at Work hirdette meg a CVonline rendszerében.. Az első egy névtelen “multinacionális autóipari beszállító”, akik diplomát… Elolvasom “Fejér megyeiek előnyben”
8 aug, 2012
973
Állásajánlatok környezetvédőknek
Környezetvédelem

Állásajánlatok környezetvédőknek »

Ennek a bejegyzésnek azért adtam ilyen általános címet, mert 4 különböző végzettséghez kötött, különböző helyeken végezhető állásajánlatot tennék fel. A közös bennük, hogy mind környezetvédelmi állás, és mindet… Elolvasom “Állásajánlatok környezetvédőknek”
9 Júl, 2012
891
Környezetvédelmi mérnök – energetika, gázipar (Budapest)
Környezetvédelem

Környezetvédelmi mérnök – energetika, gázipar (Budapest) »

Sajnos ez sem magyarul van, ráadásul ömlesztve jelent meg a hirdetőoldalon, de talán érdemes elolvasni és megpályázni. A Mérnökbázis oldalon jelent meg, érdemes ott böngészni néha, a hírlevelük is hasznos lehet.… Elolvasom “Környezetvédelmi mérnök – energetika, gázipar (Budapest)”
29 máj, 2012
1045
Környezetvédelmi mérnök Szeged
Környezetvédelem

Környezetvédelmi mérnök Szeged »

Foglalkozás megnevezése: Környezetvédelmi mérnök (*) elvárt gyakorlati idő: nem szükséges Iskolai végzettség: egyetem, főiskola Elvárt szakképzettség: Környezetmérnök Nyelvtudás: angol (alapszintű nyelvismeret)… Elolvasom “Környezetvédelmi mérnök Szeged”
25 máj, 2012
998